Zatčený zakladatel Megauploadu je nejlepší hráč Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Zatčený zakladatel Megauploadu je nejlepší hráč Modern Warfare 3

Zatčený zakladatel Megauploadu je nejlepší hráč Modern Warfare 3

Michal Burian

Michal Burian

28

Kim Schmitz, šéf Megauploadu a miliardář, měl dostatek času, aby se stal nejlepším hráčem v multiplayeru Call of Duty: Modern Warfare 3.

Reklama

Koncem minulého týdne byli zatčeni vedoucí a majitelé serveru Megaupload.com, jednoho z největších světových portálů pro sdílení souborů. Ti byli obviněni z podporování pirátství a porušení zákonů o duševním vlastnictví, kvůli čemuž prý způsobili majitelům autorských práv škodu ve výši půl miliardy dolarů.

Než se dozvíme podrobnosti atd., dostala se na internet velmi zajímavá zpráva. Podle té patří Kim Schmitz (aka Kim Dotcom - hrající pod přezdívkou MEGARACER) mezi nejlepší hráče multiplayeru válečné střílečky Call of Duty: Modern Warfare 3.

Na první místo v žebříčku Xbox 360 se dostal 31. prosince loňského roku a dokonce se na něm dokázal udržet i minulý týden, kdy byl zatčen.

Schmitz má na svém kontě více než 150 000 zabití v MW3.

Než se Kim Schmitz stal miliardářem díky serveru Megaupload, patřil mezi velké hráče, měl vlastní Quake 2 ligu, avšak nedokázal snést porážku. Každého, kdo ho porazil, vyhodil a už si na serveru nezahrál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama