Zaujme vás MXGP2?
Novinka Zaujme vás MXGP2?

Zaujme vás MXGP2?

Michal Burian

Michal Burian

1

Podívejte se na nový trailer a screenshoty.

Reklama

Pokračování oficiálních motokrosových závodů od italského studia Milestone vyjde 31. března pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání platí pouze pro Evropu, v Severní Americe si na hru budou muset počkat do 7. června.

MXGP2 nabídne tratě a závody podle oficiální sezóny MXGP 2015, a to včetně oblíbené americké tratě Glen Helen (celkem 18 tratí). Hráči se mohou těšit na nové možnosti fyzikální deformace terénů, vylepšenou grafiku, vylepšenou 3D vegetaci, reálnějších fanoušky a překážky na trati. Umělá inteligence má být soutěživější a agresivnější.

Upravit si budete moci tým, motorku i jezdce. Hráč má možnost vytvořit si vlastní osobní tým, který může použít ve všech herních režimech. Může si vybrat název i logo a nakupovat motorky, vlastní kombinézy a doplňky pro motorky i jezdce za herní měnu MX Credits.

Motorku můžete kompletně upravit od výběru výrobce přes kombinézy, řídítka, výfuky, pneumatiky, ráfky, brzd: Některé úpravy změní pouze vzhled motorek, jiné změní výkon a některé ovlivní obojí. Pro svého jezdce si můžete zakoupit různé vybavení (přilby, kombinézy, boty, brýle, nákrčníky).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama