Závodní hra Auta 3 se koná po událostech z filmu
Cars 3: Driven to Win Novinka Závodní hra Auta 3 se koná po událostech z filmu

Závodní hra Auta 3 se koná po událostech z filmu

Michal Burian

Michal Burian

6

První podrobnosti a trailer z Cars 3: Driven to Win. Vyjde na všechny hlavní platformy.

Reklama

Společnost Warner Bros dnes odpoledne oznámila, že studio Avalanche Software pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch chystá závodní hru Cars 3: Driven to Win. Hra vyjde 14. července 2017.

Jak se dalo očekávat, hra si bere inspiraci z nadcházejícího filmu Cars 3 (Auta 3) od Disney Pixar a přinese příběh, který se odehrává po událostech z filmu. Chybět nebudou známé postavičky, včetně Bleska McQueena. Legendární závoďák ve filmu z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí nad vítězství. Blesk McQueen tak musí všem ve Zlatém pístu ukázat, že nepatří do starého železa.

Ve hře bude přes 20 postav, které budete moci upravovat (Blesk McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez a další závodníci z mladé generace). Závodit se bude na více než 20 tratích z ikonických míst Kardanové Lhoty a dalších 12 lokalit. Na výběr bude celkem šest herních módů: Stunt Showcase, Takedown, Best Lap Challenge, Race a Battle Race. Už názvy režimů řeknou vše podstatné. V některých budete muset provádět různé kousky a triky, v dalším využívat různé power-upy k eliminaci ostatních nebo pokořit rekord trati. Pochopitelně nechybí klasický závod a své dovednosti můžete trénovat v tutoriálu, případně ve split-screenu se svými přáteli.

PC verze oznámena nebyla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama