Závodní hra Xenon Racer s elektromobily vylepšenými xenonovým plynem
Xenon Racer Novinka Závodní hra Xenon Racer s elektromobily vylepšenými xenonovým plynem

Závodní hra Xenon Racer s elektromobily vylepšenými xenonovým plynem

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Futuristické závody mají být dost adrenalinové a nabídnou i rozdělenou obrazovku.

Reklama

Závody elektrických monopostů v šampionátu Formule E považují mnozí za nudné, ale časem mohou mít vozy větší výkon, být rychlejší a tím i nabídnout nějakou tu podívanou. Myslí si to vývojáři ze studia 3DClouds.it, kteří na konec března připravují arkádové závody Xenon Racer.

V Xenon Race usednete do nejmodernějších elektromobilů, které jsou vylepšeny o xenonový plyn. Ten zajišťuje šílenou rychlost. Šampionát vznikl v blízké budoucnosti poté, co oficiální závodní federace nařídila sezónní pauzu, aby týmy měly čas přestoupit na létající vozidla. Nejvýznamnější výrobci hybridních automobilů vyplňují tuto mezeru pořádáním šampionátu pro nezkušené řidiče ve městech po celém světě.

Usednete za volant, budete driftovat ulicemi a snažit se dostat z auta absurdní rychlost a stát se nejlepším xenonovým závodníkem. Váš vůz půjde přizpůsobit velkým množství dílů, abyste si vytvořili neporazitelný závodní stroj.

Závodit a driftovat budete ulicemi měst jako Tokio a Dubaj, vše se odehrává v roce 2030 a kromě šampionátu pro jednoho hráče nebude chybět multiplayer v online módu i režimu rozdělené obrazovky.

Xenon Racer vyjde 26. března 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pokud máte počítač s alespoň Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz, 4 GB RAM a grafickou kartu GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM, tak si můžete na Steamu stáhnout veřejnou betu a vyzkoušet si tuhle novinku. Servery běží do 6. března a hra teď obsahuje 4 tratě z celkových 40 a dva vozy z celkových 18.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama