Závody Dakar 18 s Martinem Kolomým v kamionu odloženy na konec září
Dakar 18 Novinka Závody Dakar 18 s Martinem Kolomým v kamionu odloženy na konec září

Závody Dakar 18 s Martinem Kolomým v kamionu odloženy na konec září

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jen mírný posun. Odklad vynahrazují nové informace a trailer.

Reklama

Na jeden z největších otevřených světů, který byl kdy vytvořen, si budeme muset trochu počkat. Původně měly závody Dakar 18 dorazit na trh 11. září ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V nejnovějším traileru je ale uváděno datum 25. září. To má platit pro Severní Ameriku, v Evropě se s hrou počítá 28. září.

Dakar 18 slibuje propracovanou simulaci největšího závodu světa. Zahrnuto bude 5 kategorií, které dovolí hráčům se v drsném prostředí Jižní Ameriky svést v automobilech, kamionech, buginách a na motorkách a čtyřkolkách. Těšit se můžete na oficiální vozy a piloty. V kategorii aut nebudou chybět značky Peugeot, Mini, Toyota, Renault a Mitsubishi s jezdci jako Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel, Sebastien Loeb, Nasser Al Attiyah, Nani Roma, Orlando Terranova, Mikko Hirvonen, Bryce Menzies, Emiliano Spataro a Carlos Sousa. U motocyklů je to KTM, Honda, Yamaha a Husqvarna. Čtyřkolky jsou zastoupeny značkou Yamaha Raptor, u kamionů je to Kamaz, Maz, česká Tatra (s Martinem Kolomým) a MAN a u bugin zase Polaris.

Co se otevřeného světa týče, vývojáři mluví o rozloze přes 12 tisíc kilometrů, který simuluje 14 etap z Limy do Córdoby. Slibována je realistická grafika, realistický navigační systém, změna denní doby a počasí a neočekávané problémy, včetně oprav. To a mnohem víc si máte užít v singleplayeru a multiplayeru až pro 7 dalších hráčů, případně na rozdělené obrazovce s kamarádem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama