Závody Gravel přibližují kariéru a datum vydání
Gravel Novinka Závody Gravel přibližují kariéru a datum vydání

Závody Gravel přibližují kariéru a datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

4

V každé disciplíně na vás čekají závodníci z reálného světa.

Reklama

Off-road závody Gravel prostřednictvím nového traileru přibližují kariéru, která vás provede čtveřici různých disciplín pojmenovaných Stadium Circuit, Wild Rush, Speed Cross a Cross Country. Vašim úkolem je stát se nejlepším z nejlepších v každé kategorii. Toho dosáhnete tím, že porazíte určité závodníky z reálného světa. Ve Stadium Circuit je to Scott Parker, ve Wild Rush změříte síly s Ryanem Carterem, ve Speed Crossu na vás čeká James Wantanabe a Cross Country vévodí Justin Evans. Když se k této čtveřici dostanete a porazíte je, tak se otevře finálová liga, kde je vašim soupeřem Sean Walker.

Než se dostaneme dál, pojďme se na jednotlivé disciplíny blíže podívat:

• Stadium Circuit - Arény plné velkolepých skoků: užijte si řev davu a předveďte se svým vozidlem extrémní akrobacii!

• Wild Rush - Ty nejdivočejší lokace z celého světa představují dokonalé závodiště, na kterém se bude odehrávat show Offroad Masters. Na těchto tratích se budete moct předvést a rozdrtit své protivníky, protože se nebudete muset držet zpátky.

• Speed Cross - Rozpoutejte boj na skutečných tratích a předveďte své opravdové schopnosti offroadového řidiče!

• Cross Country - Široké otevřené mapy jako stvořené pro závody s protivníky, kde můžete projíždět kontrolními body anebo je jen tak volně zkoumat. Jezděte bez hranic a ukradněte si show sami pro sebe!

Níže přikládáme zmíněný deníček. Závody Gravel od Milestone (tvůrci Sébastien Loeb Rally Evo, MXGP nebo MotoGP 17) vyjdou 27. února 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama