Závody Gravel vyšly v plné i ukázkové verzi
Gravel Novinka Závody Gravel vyšly v plné i ukázkové verzi

Závody Gravel vyšly v plné i ukázkové verzi

Michal Burian

Michal Burian

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pokud nemáte z Gravel dobrý pocit, můžete vyzkoušet demoverzi.

Reklama

Italské studio Milestone dnes vydalo své nové off-road závody. Gravel je jejich zbrusu nová značka, která dnes spatřila světlo světa ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Společně s plnou verzí se do digitálního světa dostala i demoverze. V době psaní novinky ji není problém nalézt na Steamu a Xbox Store, na PS Store zatím nebyla.

Demo se odehrává v Monte Bianco, obsahuje dvě dosud neviděné verze disciplíny Wild Rush a umožní hráčům vybrat si ze 4 odemčených vozidel: slavnou Toyotu Celica či Lanciu Delta Integrale nebo modernější auta jako Mini X-Raid All4 Racing a Mitsubishi ASX.

Gravel jsou arkádové off-road závody, v nich prozkoumáte exotické lokace po celém světě, řídíte ikonická vozidla v extrémních podmínkách a porážíte šampiony, abyste se stali mistrem off-roadu.

Hra je rozdělena do čtyř herních módů:

Herní režim Wild Rush - Ty nejdivočejší lokace z celého světa představují dokonalé závodiště, na kterém se bude odehrávat show Offroad Masters. Na těchto tratích se budete moct předvést a rozdrtit své protivníky, protože se nebudete muset držet zpátky.

Herní režim Cross Country - Široké otevřené mapy jako stvořené pro závody s protivníky, kde můžete projíždět kontrolními body anebo je jen tak volně zkoumat. Jezděte bez hranic a ukradněte si show sami pro sebe!

Herní režim Speed Cross - Rozpoutejte boj na skutečných tratích a předveďte své opravdové schopnosti offroadového řidiče!

Herní režim Stadium Circuit- Arény plné velkolepých skoků: užijte si řev davu a předveďte se svým vozidlem extrémní akrobacii!

Recenzi vám přineseme později, ještě jsme hru neobdrželi. Gravel koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama