Závody nail’d vyjdou u nás ještě letos
nail'd Novinka Závody nail’d vyjdou u nás ještě letos

Závody nail’d vyjdou u nás ještě letos

Michal Burian

Michal Burian

3

Česká distributorská společnost Playman potěšila všechny závodní fanoušky, oznámila totiž, že adrenalinové závody na čtyřkolkách nesoucí název nail’d vyjdou u nás ještě letos + galerie z české verze.

Reklama

Když nám do redakce doputoval release list, nečekali jsme žádné změny, ale i tak jsme se na něj podívali a kupodivu jsme zjistili, že Playman vydá PC verzi závodů nail’d ještě letos. Prozatím je uváděn pouze měsíc prosinec, objevují se ale náznaky, že hra by se v České a Slovenské republice mohla začít prodávat od 10. prosince letošního roku za 748 Kč (předobjednat můžete zde), což by znamenalo, že hru budeme mít dříve než ve Velké Británii (4. února 2011), Francii a zemích Beneluxu (14. ledna 2011) - v USA PC verze vyšla 30. listopadu.

PC verze nail’d bude navíc s českými titulky, které jsou podle distributora již kompletně hotovy, a hra už se pouze připravuje na vydání. Jak česká verze vypadá, si můžete prohlédnout níže.

Pro úplnost dodejme, že konzolové verze PlayStation 3 a Xbox 360 vyjdou až v roce 2011, pravděpodobně se tak stane mezi lednem a únorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama