Závody Team Sonic Racing odloženy na konec května
Team Sonic Racing Novinka Závody Team Sonic Racing odloženy na konec května

Závody Team Sonic Racing odloženy na konec května

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sega mění plány. Na Sonica a jeho kamarády si počkáme.

Reklama

Sega odložila připravované arkádové závody Team Sonic Racing na příští rok. Původně měla hra dorazit koncem letošního roku, mluvilo se o prosinci. Fanoušci modrého ježka Sonica a jeho přátel si ale počkají do 21. května 2019. Team Sonic Racing se dostane na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Team Sonic Racing je v dobrých rukou. Vývojem bylo pověřeno studio Sumu Digital, autoři Sonic & All-Stars Racing Transformed a Sonic & Sega All-Stars Racing. Tak snad vše klapne a koncem května se na trh dostanou vymazlené arkádové závody určené pro celou rodinu.

Od Team Sonic Racing máme čekat zábavné arkádové závody. „Přátelé Sonica, nažhavte své motory! Team Sonic Racing představuje zcela novou závodní zkušenost kombinující nejlepší prvky arkádového a akčního kompetitivního závodního stylu s unikátními možnostmi přizpůsobení vozidel. Hráči Team Sonic Racing se mohou těšit na několik herních módů umožňujících kooperativní i kompetitivní hraní a na mnoho postav známých z univerza Sonic,“ psalo se v tiskové zprávě v době oznámení hry.

„Hra Team Sonic Racing nabídne zábavnou akční hratelnost, živoucí závodní okruhy, 15 ikonických herních postav, jako je Sonic, Tails, Speed nebo Power, online multiplayer a lokální kooperaci, několik herních módů a mnoho dalšího!“ Online hraní by mělo podporovat až 12 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama