Zbrusu nové Age of Wonders nás vezme do vesmíru ve sci-fi podání
Age of Wonders: Planetfall Novinka Zbrusu nové Age of Wonders nás vezme do vesmíru ve sci-fi podání

Zbrusu nové Age of Wonders nás vezme do vesmíru ve sci-fi podání

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na Age of Wonders: Planetfall pracují tvůrci her Age of Wonders a Overlord.

Reklama

Pokud historická strategie Imperator: Rome není vašim šálkem kávy, tak pro vás společnost Paradox Interactive se studiem Triumph (tvůrci Age of Wonders a Overlord) má zbrusu novou hru Age of Wonders, která se od předchůdce značně liší. Age of Wonders: Planetfall je totiž sci-fi titul, v němž budeme prozkoumávat bohatý svět, odhalíme historii padlé galaktické říše a při tom si máme užít nezapomenutelný příběh, setkat se s celou řadou frakcí a nepřátel a objevit skryté technologie, které poskytnou výhodu nad nepřítelem.

Zároveň budeme vytvářet vlastní planetární impérium, budovat prosperující kolonie a řídit doktríny. Bitvy budou intenzivní a tahové, s celou řadou taktických výzev, ras, jednotek s přizpůsobitelnými zbraněmi a zničitelným prostředím. K vítězství povede více cest. Jak se dalo očekávat, je mezi nimi dobytí, diplomacie nebo technologie.

Lennart Sas, šéf studia Triumph, na PDXCON 2018 ve Stockholmu dnes prozradil, že Age of Wonders: Planetfall je ve vývoji zhruba tři roky a hra běží na nové generaci jejich enginu Creator. Fanoušci Age of Wonders se mají cítit jako doma.

Age of Wonders: Planetfall máme očekávat v příštím roce ve verzích pro počítače a konzole (pravděpodobně PlayStation 4 a Xbox One).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama