Zdarma další DLC pro Battlefield 1 a Battlefield 4
Battlefield 1 Novinka Zdarma další DLC pro Battlefield 1 a Battlefield 4

Zdarma další DLC pro Battlefield 1 a Battlefield 4

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vyzkoušejte si po omezenou dobu nové mapy.

Reklama

Při čekání na říjnový Battlefield V nabízí společnost Electronic Arts hráčům předchozích dvou dílů k vyzkoušení jednotlivé dodatečné balíčky. Tentokrát se dostalo na Apocalypse DLC u Battlefieldu 1 a Naval Strike a China Rising u Battlefieldu 4. Mapy a další obsah z těchto rozšíření si můžete užívat bezplatně do 7. srpna na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

„Třetí etapa se zaměřuje na ničení – zachycené na pěti mapách rozšíření Battlefield 1 Apocalypse, které vyobrazují ty nejbrutálnější bitvy Velké války. Kdysi tichou a klidnou vesnici Passchendaele zdemolovaly zbraně navržené k rychlému ukončení války. Na pěchotní boj zaměřená mapa Passchendaele nabízí krytí a sítě zákopů, rozbořené domy a všudypřítomné krátery po střelách. Obdobně i kdysi hojná pšeničná pole u Sommy spálila ocelová bouře na prach. Na mapě River Somme se vydejte v ústrety otevřenému boji a přežijte v bojích člověka proti stroji v zákopových bitvách. Rozšíření hráči dává do rukou široký arzenál nových zbraní, výbavy a letadel, jako například rozbitou lahev, protiletadlové raketové dělo a automatickou pušku Howell,“ píše se v tiskové zprávě.

„Vaší další destinací a jednou z největších námořních map v historii u Battlefieldu 4 je Jihočínské moře, konkrétně na mapě Nansha Strike. Trpíte mořskou nemocí? Pak si zabojujte na mapě Wave Breaker, kde vás čeká námořní základna plná nejrůznějšího nebezpečí. Rozšíření vám do výbavy přidá pět zbraní, obojživelné vznášedlo a předělávku klasického režimu Titan ze hry Battlefield 2142. V China Rising pokračujete v boji na mapách Silk Road, Altai Range, Guilin Peaks a Dragon Pass. Pět čerstvých zbraní a čtyřkolka činí z tohoto rozšíření povinnou výbavu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama