Zdarma PC verze puzzle titulu The Witness
The Witness Novinka Zdarma PC verze puzzle titulu The Witness

Zdarma PC verze puzzle titulu The Witness

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy Windows PC

Povedené hádanky na ostrově. Stojí za instalaci Epic Games Store?

Reklama

Rádi ve hrách pátráte po tajemství a rozplétáte záhady a hádanky? Pokud ano, můžete si na počítači bezplatně zahrát a dohrát puzzle titul The Witness. Po dobu dvou týdnů ho zdarma nabízí Epic Games Store, kde si hru do knihovny můžete přidat do 18. dubna letošního roku a zůstane vám napořád. Jinak se prodává za 36,99 euro.

The Witness vyšlo v roce 2016 od Jonathana Blowa a jde o povedené dobrodružství na ostrově, který je pečlivě vytvořen a nic v něm není náhodně generováno. Připravte se ale na to, že vám hra nedá nic zadarmo, je těžká a frustrující - v tom spočítá její kouzlo.

Epic Games Store zároveň oznámil, že po The Witness bude rozdávat Transiston od tvůrců Bastiona ze studia Supergiant Games.

V recenzi jsme o The Witness napsali: „The Witness je těžká a frustrující hra, ale v tom spočívá její kouzlo. Je diskutabilní, zda to autor v mnoha směrech nepřehnal a zda se ve hře odráží jeho designérský génius nebo jen překypělé ego. Není tedy překvapivé, že se herní obec rozdělila na dva tábory – jedni hru milují, druzí nenávidí. Ani jedněm se nejde divit. Není pro každého, ale pokud se jí otevřete a přistoupíte na její pravidla, tak můžete zažít skutečně obohacující zážitek, kterému nechybí příběh, emoce, a hlavně desítky hodin inteligentní zábavy.!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama