Zdroje blízké Valve prý potvrdily včerejší foto odkazující na Left 4 Dead 3 a Source 2 engine
Half-Life Novinka Zdroje blízké Valve prý potvrdily včerejší foto odkazující na Left 4 Dead 3 a Source 2 engine

Zdroje blízké Valve prý potvrdily včerejší foto odkazující na Left 4 Dead 3 a Source 2 engine

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Zdroje blízké vývojářům z Valve údajně redaktorům serveru Rock, Paper, Shotgun potvrdily pravost včerejšího screenshotu a vyjádřily se i k nedávnému úniku bug trackeru, kde se kromě L4D3 a Source 2 objevilo i toužebně očekávané Half-Life 3.

Reklama

Server Rock, Paper, Shotgun dnes uvedl, že zdroje blízké vývojářům z Valve potvrdily včerejší fotografii z návštěvy fanoušků Doty 2 v kancelářích Valve. Na ní můžeme docela jasně vidět výpis bugů obsahující zmínky nejen o Source 2 enginu, ale i Left 4 Dead 3. Pravost byla údajně potvrzená více zdroji.

To se dalo tak trochu očekávat, přece by mezi tolika reálnými fotografiemi, které se navíc týkají Doty 2, nebyl fake. Zajímavější je ale fakt, že se jisté zdroje vyjádřily i k nedávnému úniku z bug trackeru JIRA, který kromě Left 4 Dead 3 a Source 2 obsahoval i záležitosti spojené s Half-Life 3. V tomto případě už byla pravost na pováženou. Zdroje RPS to údajně nechtěly přímo komentovat, ale uvedly, že je to něco, na co stojí za to pohlížet. Zřejmě tedy ani tentokrát nejde o fake.

Samozřejmě existuje možnost, že všechny ty zdroje jsou duchové, které si redaktoři RPS vycucali z prstu, ale nějak si nedovedu představit důvod k takovým fámám. Zvýšit čtenost se dá i jinými způsoby a pokud by RPS kecalo, jenom by si tím uškodilo. Samotné Valve se ale k celé kauze stále nevyjádřilo, takže musíme nadále brát všechno s rezervou.

O Source 2 však už lidi z Valve mluví celkem otevřeně, často se vyskytuje v jejich životopisech a Half-Life 3 je tak nějak veřejné tajemství. Left 4 Dead 3 je stále pod rouškou tajemství (ruský web byl samozřejmě fake, jak se dočteme na Twitteru) a únik z JIRA trackeru a včerejší foto jsou aktuálně jediné důkazy jeho případné existence.

Pokud každopádně zdrojům RPS věříte a začínáte se těšit, že už brzo Valve něco musí odhalit, radši brzděte. Před dávnými časy koneckonců samo Valve potvrdilo existenci trička s logem Half-Life 3, a znamenalo to snad, že Valve co nevidět hru oznámí? Neznamenalo, na odhalení hry pořád čekáme (i když o vývoji se dá těžko pochybovat). Takže i tohle nemusí nic znamenat a Valve může své nové koně a nový engine oznámit za týden stejně jako za rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama