Zdrojový kód GTA V odhalil PC a PS4 verze
GTA 5 Novinka Zdrojový kód GTA V odhalil PC a PS4 verze

Zdrojový kód GTA V odhalil PC a PS4 verze

Michal Burian

Michal Burian

100

Jde o skutečný zdrojový kód nebo podvrh? To je otázkou, kterou si klade snad každý.

Reklama

Ve zdrojovém kódu Xbox 360 verze Grand Theft Auto V byly nalezeny řádky, které prozrazují dosud neoznámené PC a PlayStation 4 (Orbis) verze této očekávané gangsterské akce.

Než se ale začnete radovat, je nutné si položit otázku. Jde skutečně o zdrojový kód X360 verze GTA V nebo se jedná o podvrh?

To v současné době nezjistíme. Rockstar se prozatím k celé kauze nevyjádřil a pochybuji, že to v dohledné době udělá. Zdrojovému kódu nicméně nahrávají všelijaké spekulace, kdy se v zákulisí šuškalo, že Rockstar nemluví o PC verzi z toho důvodu, že potají chystá next-gen verze, které bude následně portovat na PC. Ať už je to jakkoliv, s určitou jistotou se dá říci, že se za pár měsíců snad dočkáme oficiálního oznámení verze pro počítače. Next-gen už by bylo jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Myslíte si, že by někdo jen tak ze srandy napsal stovky řádků kódů, jen aby si z někoho vystřelil? Pochopitelně to lze v nejrůznějších programech vygenerovat. I tak by to ale někdo musel upravit.

Shuhei Yoshida, prezident Sony WorldWide Studios, se na Twitteru k PS4 verzi GTA V vyjádřil stroze, napsal pouze “nevím“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama