Zelda: Tears of the Kingdom dokázala za tři dny prodat 10 milionů kopií
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Zelda: Tears of the Kingdom dokázala za tři dny prodat 10 milionů kopií

Zelda: Tears of the Kingdom dokázala za tři dny prodat 10 milionů kopií

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Nový díl se stal nejrychleji prodávanou hrou série.

Reklama

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že se nová Zelda s podtitulem Tears of the Kingdom zařadila mezi nejlépe hodnocené hry všech dob. Novému dílu se ale nebývale daří také z hlediska prodejů, což nově potvrdila samotná společnost Nintendo.

Prostřednictvím tiskové zprávy a oficiálních sociálních sítí jsme se dozvěděli, že titul za první tři dny od vydání prodal 10 milionů kopií, díky čemuž se hra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom stala nejrychleji prodávaným dílem celé série.

Tím ale úspěchy hry nekončí. Nintendo dále upozorňuje na to, že se nová Zelda stala rovněž nejrychleji prodávanou hrou pro Nintendo Switch v Evropě a zároveň nejrychleji prodávaným titulem od Nintenda pro jakoukoli konzoli na evropském trhu.

„I ve svém sedmém roce si Nintendo Switch udržuje momentum, kdy zažívá silné prodeje, jak ostatně aktuálně demonstrují rekordní prodeje novinky,“ říká prezident Nintendo of Europe Stephan Bole. „Jsme vděční za podporu hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom od fanoušků a těšíme na jejich dobrodružství i výtvory v Hyrule,“ pokračuje Bole.

Podrobnější informace o hře vám nabídne naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama