Želvy ninja, SpongeBob, Lumpíci a další v motokárových závodech Nickelodeon
Novinka Želvy ninja, SpongeBob, Lumpíci a další v motokárových závodech Nickelodeon

Želvy ninja, SpongeBob, Lumpíci a další v motokárových závodech Nickelodeon

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Postavy a světy ze známých animovaných seriálů v jedné závodní hře.

Reklama

Máte rádi dětské animované seriály od americké kabelové televizní stanice Nickelodeon, které se vysílají také u nás? Tak to budete mít zájem o arkádové závody Nickelodeon Kart Racers, kde si vyberete jednu z 12 ikonických postaviček ze seriálů Nickelodeonu. V současné době víme, že chybět nebudou Želvy ninja (Raphael, Michelangelo a Donatello), Spongebob v kalhotách (SpongeBob, Patrick a Sandy), Lumpíci (Angelica, Tommy a Reptar) a Arnoldovy patálie (Arnold a Helga). Na odhalené hrdiny se vážnou tratě. Celkem jich bude 24 a budou reprezentovat jednotlivé seriály. Těšit se můžeme na kanály New Yorku, školu Arnolda nebo na dům Tommyho Picklese.

S těmito a dalšími zábavnými hrdiny si užijeme závody v singleplayeru, v lokálním multiplayeru pro čtyři hráče nebo se postavíme různým výzvám v bojové aréně. Vývojáři tvrdí, že si motokárové závody oblíbí celá rodina a každý si přizpůsobí svůj stroj podle svého.

Nickelodeon Kart Racers se budou prodávat za 40 dolarů (cca 900 korun) od 23. října 2018 ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Z dostupných obrázků je bohužel na první pohled vidět, že na grafiku se ve firmě GameMill Entertainment nehledí. Snad alespoň půjde o zábavné arkádové závody.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama