Zemřel herec Lance Reddick, Sylens z Horizonu nebo Zavala z Destiny
Destiny 2 Novinka Zemřel herec Lance Reddick, Sylens z Horizonu nebo Zavala z Destiny

Zemřel herec Lance Reddick, Sylens z Horizonu nebo Zavala z Destiny

Filip Svoboda

Filip Svoboda

6

Známý je i díky rolím v The Wire: Špína Baltimoru nebo Johnu Wickovi.

Reklama

Ve věku šedesáti let zemřel známý americký herec a hudebník Lance Reddick. Vedle mnoha filmových a seriálových rolí je známý i pro své působení na poli videoher. V sérii Horizon jsme ho mohli poznat jako výzkumníka Sylense, v Destiny ztvárnil velitele Zavalu, k vidění byl jako ředitel Martin Hatch v Quantum Break, pro nějž se podílel i na live action seriálu. Příčina úmrtí nebyla zveřejněna.

Reddick se narodil v roce 1962 v Baltimoru. Vystudoval soukromou konzervatoř a věnoval se především klasické hudbě. Na univerzitě studoval skladatelství a později také dramatický obor.

Do televizní produkce se nejvíce zapsal svými rolemi v seriálech The Wire: Špína Baltimoru, kde ztvárnil poručíka Cedrica Danielse, Hranice nemožného nebo Bosch. I jeho seriálové působení se střetlo s herním světem, když se loni ujal role Alberta Weskera v adaptaci Resident Evilu a ještě předtím byl k zaslechnutí ve dvou dílech animované Castlevanie.

Na stříbrném plátně jsme měli v posledních letech možnost Reddicka vidět hlavně jako Charona v sérii John Wick. Objevil se ve všech třech dosavadních dílech a bude i v dokončovaném pokračování a spin-offu Ballerina.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama