Zestárlý Vito na novém konceptu z Mafie 3
Novinka Zestárlý Vito na novém konceptu z Mafie 3

Zestárlý Vito na novém konceptu z Mafie 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

43

Vittorio Antonio Scaletta nám trochu zešedivěl. Ale jeho šatník očividně nezestárnul.

Reklama

Po dlouhé době tu máme něco nového z vývoje Mafie 3, a to bližší pohled na novou podobu Vita, hlavního hrdiny Mafie 2. Tentokrát bude pomáhat protagonistovi Mafie 3, Lincolnovi Clayovi, v boji proti italské mafii v New Orleans. Další Lincolnovi poručíci zahrnují Irčana Burkeho a Cassandru z Haiti.

Někteří fanoušci se stále hádají, jestli s ohledem na jeho předpokládaný věk dává smysl, aby takhle zešedivěl. Na tuhle otázku nám koncept neodpoví, ale aspoň vidíme, že si nechal svou ikonickou bundu. Snad ji po událostech v Mafii 2 alespoň jednou nechal vyprat.

Studio Hangar 13 přitom v souvislosti s vydáním obrázku znovu prohlásilo, že vydání Mafie 3 je naplánované na letošní rok. Čemuž se věří docela těžko, když nám od srpna loňského roku předhazují jen samé artworky a koncepty, ale třeba si nějaké pořádné ukázky hry nechávají do doby blíže vydání.

A jen tak mimochodem, pokud Hangar 13 a 2K Games zase začnou se smrští konceptů jako posledně, opět je hodláme vydávat pohromadě (minimálně po dvou) a ne po jednom. V případě Vita jsme ale udělali výjimku, protože jestli je nějaká aktuálně známá postava z Mafie 3, která si zaslouží zvláštní zacházení, pak jen dobře známý Vito Scaletta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama