Zhlédněte úvodních 15 minut ze Splinter Cell: Blacklist
Splinter Cell: Blacklist Novinka Zhlédněte úvodních 15 minut ze Splinter Cell: Blacklist

Zhlédněte úvodních 15 minut ze Splinter Cell: Blacklist

Michal Burian

Michal Burian

62

Podívejte se na cutscény a začátek, kdy se Sam Fisher ocitne ve stoce, aby se následně dostal na základnu. Pěknou grafiku doprovází efekty výbuchů.

Reklama

Ubisoft dovolil několika vyvoleným zveřejnit na YouTube video, které zaznamenává prvních 15 minut z nadcházejícího titulu Splinter Cell: Blacklist. Podívat se tak můžete na úvodní cutscénu a debutové krůčky ve hře. Vrtulník s hlavním hrdinou, agentem Samem Fisherem, havaruje zrovna v době, kdy teroristé útočí na americké národní zájmy. Po přistání se přes jakousi stoku dostanete na základnu, kde se pomocí běhání z úkrytu do úkrytu dostanete ke strážím, které zneškodníte. Následuje další cutcéna a Sam se dostane do letadla a dozví se o útocích teroristů.

Z videa lze vyvodit, že půjde sice o akci, avšak nechybí ani oblíbené stealth prvky. Určitě si všimněte kvalitního grafického kabátku. Na to, že jde o Xbox 360, tak hra nevypadá vůbec špatně, co myslíte? PC verze nabídne navíc DirectX 11 efekty, změněné uživatelské rozhraní a mj. lepší vyhlazování a teselaci. Hardwarové nároky zde.

Splinter Cell: Blacklist vyjde 23. srpna s českými titulky na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Na Wii U bez lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama