Zima, sníh a led ve Forze Horizon 4
Forza Horizon 4 Novinka Zima, sníh a led ve Forze Horizon 4

Zima, sníh a led ve Forze Horizon 4

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na gameplay záběry a mapu herního světa v zimě.

Reklama

Forza Horizon 4 se nám pěkně ukazuje a zaměřuje se na rozmary počasí se střídáním ročních období. Po létu a podzimu přichází na řadu krutá zima se sněhem a ledem. Právě mráz otevře nové cesty poté, co v historické Velké Británii zmrznou vodní plochy, zatímco v létě může menší rybník vyschnout.

Ke změně ročního období bude docházet jednou za sedm dnů a týká se všech hráčů. O změně vás bude včas informovat odpočet na obrazovce. Samotný přechod z jednoho ročního období do druhého je velmi rychlý, trvat má pouhých 20 sekund.

Pod videem se záznamem z nejnovějšího streamu, kde se mluvilo i o dovednostním stromu pro každé auto (každý vůz může obsahovat až 16 perků), naleznete ještě obrázek, jak vypadá herní svět Forzy Horizon 4 v zimě. Pokud navíc rádi soutěžíte ve výzvách, tak připravené budou denní a týdenní výzvy, v nichž jde o Speed Zone, Speed Trap a Skills. Nejlepší hráči se dostanou do další fáze.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října 2018 na Xbox One a PC s Windows 10. Konzolovou verzi předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zima, sníh a led ve Forze Horizon 4
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama