Zing briefing - česká Lara Croft, evoluce herních ovladačů, Microsoft Zoo
Riptide Novinka Zing briefing - česká Lara Croft, evoluce herních ovladačů, Microsoft Zoo

Zing briefing - česká Lara Croft, evoluce herních ovladačů, Microsoft Zoo

Michal Burian

Michal Burian

4

18 her dostalo zelenou a objeví se na Steamu, Iron Man 3 pro chytré telefony, FIFA 14 možná i na next-gen, klíč do bety Marvel Heroes, MGS kompilace nebo soutěž o sběratelskou edici.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Česká Lara Croft

Experimentální umělci z Gzaba & Mulin zveřejnili na Facebooku fotku ve stylu nového dobrodružství Lary Croft v Tomb Raider. Do hlavní hrdinky se vžila Zuzka Rajdlová, kterou vyfotil Milan Sika.

18 her dostalo zelenou a objeví se na Steamu

Komunita opět rozhodla a na Steamu se v brzké době objeví 18 nových titulů, které dostaly zelenou na Steam Greenlight.

Zelenou dostala například retro plošinovka Shovel Knight, Dreamfall Chapters: The Longest Journey, Dead State, City of Steam, Dead Trigger nebo Frozen Endzone.

Hry, které se brzy objeví na Steamu

  • Agarest: Generations of War
  • Angry Video Game Nerd Adventures
  • Battle Worlds: Kronos
  • City of Steam
  • Cradle
  • Dead State
  • Dead Trigger
  • Death, Inc.
  • Dreamfall Chapters: The Longest Journey
  • Elsword
  • Faceless
  • Frozen Endzone
  • Hammerwatch
  • Legend of Dungeon
  • Pinball Arcade
  • Planet Explorers
  • Rush Bros.
  • Shovel Knight

Software: PlayClaw a GamePlan.

Evoluce herních ovladačů

Společnost Pop Chart Lab bude brzy prodávat plakát, který mapuje vývoj herních ovladačů. Takhle šel čas s gamepady...

Iron Man 3 pro chytré telefony

Gameloft chystá na 25. dubna letošního roku pro iPhone, iPad a Android hru Iron Man 3. Těšit se můžete na 18 obleků s filmů a komiksů a samozřejmostí bude vylepšování schopností, abyste porazili své nepřátelé. Stanete se miliardářem Tony Starkem a v kůži Iron Mana budete bojovat s AIM po celém světě.

Jednoho dne jsme si mohli zahrát Zoo od Microsoftu

Studio Frontier (série ThrillVille) pracovalo pro Microsoft na novém a značně vylepšeném Zoo Tycoonu pro Xbox 360. Mělo jít o dobrodružství z pohledu třetí osoby, podobně jako Kinectimals.

Bleskově

FIFA 14 i na next-gen konzole: Tisková zpráva Electronic Arts oznámila FIFA 14 na podzim letošního roku pro PC, PS3 a Xbox 360. V tiskové zprávě ale dále stojí, že další platformy budou odhaleny v následujících měsících. Že bychom se přece jen dočkali fotbalového titulu od EA Sports i na next-gen konzolích? FIFA většinou vychází koncem září a nové konzole by se měly objevit koncem roku.

Update Halo 4: Sci-fi střílečka Halo 4 se brzy dočká aktualizace, která vylepší zbraně a změní vozidla. [oficiální blog]

Komiks The Last of Us: Do Evropy míří komiks, který své čtenáře seznámí s osudy mladé hrdinky Ellie ještě předtím než se seznámila s Joelem (hlavní hrdina). Komiks již vyšel v USA.

Analytická předpověď: Analytik Jesse Divnich předpovídá, že do konce roku 2014 se prodá přes 11 milionů kusů next-gen konzolí (PS4 a nový Xbox). Do konce roku 2017 má mít next-gen konzole přes 50 milionů spotřebitelů.

Call of Duty bude oznámeno nejpozději na E3: Komunitní manažer Dan Amrich (One Of Swords) vzkázal všem fanouškům, že nové Call of Duty bude oznámeno nejpozději na červnové E3 v Los Angeles. Nějaké novinky můžete očekávat na E3, nebo těsně před E3. CoD díly bývají oznámeny většinou v květnu. Dočkáme se Modern Warfare 4?

Capcom končí s interními projekty: Japonská společnost naznačuje, že nebude pokračovat ve spolupráci se zámořskými vývojářskými celky. [CVG]

Klíč do bety: Na britském serveru CVG můžete získat klíč do uzavřené bety Marvel Heroes. [získat klíč]

Indie dobrodružství: Včera vyšla PC verze titulu Papo & Yo. Na Steamu jej koupíte za necelých 11 euro.

Nové Cut the Rope: Majitelé iOS a Android zařízení se dočkali nového puzzle titulu ze série Cut the Rope, s podtitulem Transcends the Laws of Time and Space. [iOS, Android]

MGS kompilace: Korejská klasifikační rada udělila věkové ohodnocení produktu s názvem Metal Gear Solid: The Legacy Collection pro PS3. Krátce na to Hideo Kojima zveřejnil na Twitteru obrázek níže.

Wii U se bude prodávat: Je o tom přesvědčen sám prezident americké divize Nintenda. Reggie Fils-Aime přiznal, že tempo prodeje Wii U je pomalejší než doufali, ale že se to po E3 změní, protože chystají spoustu zajímavostí. Tak uvidíme v létě. [GamesIndustry]

Veřejná beta: Do open bety se dostal připravovaný fantasy free-to-play titul The Lost Titans (PC), který je inspirován reálnou egyptskou, řeckou a římskou mytologií. Veřejná beta nabízí PvP funkce a mnoho dalšího. [homepage]

Sběratelská edice: Takhle vypadá zezadu sběratelská edice Dead Island: Riptide, o níž můžete soutěžit na stránkách českého distributora. [Playman.cz]

Gameplay: Na závěr pro vás máme gameplay záběry z prologu RPG série Sacred s názvem Sacred Citadel. Hra vyšla tento týden v digitální podobě na PC, PS3 a Xbox 360 a jde o kooperativní 2D hack-and-slash řežbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama