Zing briefing: Next-gen konzole, CD Projekt, Crysis
Fable Anniversary Novinka Zing briefing: Next-gen konzole, CD Projekt, Crysis

Zing briefing: Next-gen konzole, CD Projekt, Crysis

Michal Burian

Michal Burian

9

Dále startovní trailer iOS verzi strategie XCOM, free-to-play titul od Nintenda, Mac verze Max Payne 3, SW: The Old Republic nebo důvody odložení Wii U verze Rayman Legends.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

V Late Night Show Jimmyho Fallona se nejprve představila next-gen konzole Xbox One od Microsoftu a o den později konkurenční PlayStation 4 od Sony. Na záznamy se můžete podívat níže.

Nové studio polské společnosti CD Projekt bude v Krakově otevřeno v červenci letošního roku a jeho zaměstnanci budou pracovat na dvou menších projektech. Ty nabídnou zhruba dvacetihodinové hraní, což je v dnešní době velmi slušné.

Prvním free-to-play titulem od Nintenda bude Steel Diver, který hráče zavede do mořských hlubin, kde budou pochopitelně bojovat. Zatím nebyly upřesněny platformy, předpokládáme Wii U.

Dnes na Mac vychází akce Max Payne 3 od Rockstaru. Splňovat byste měli minimální požadavky: Operační systém Mac OS X 10.7.5 Lion, Intel Dual Core Xeon / Core i Series 2.4 GHZ, 4GB RAM, grafickou kartu NVIDIA 8800GT 512MB VRAM nebo AMD Radeon HD 4870 512 VRAM a 35 GB na disku.

Na hráče MMORPG Star Wars: The Old Republic čekají tři double XP víkendy, v nichž mohou získat dvojnásobek zkušenostních bodů. Informace hledejte na oficiálních stránkách.

Sega prostřednictvím teaser stránky láká na Project 575. Co to asi bude?

HD remake prvního Fable s názvem Fable Anniversary si můžete prohlédnout na gameplay záběrech, které jsou natočené kamerou. Fable Anniversary bude pro Xbox 360 a pochlubí se lepším grafickým zpracováním, stejně tak animacemi a součástí bude i expanze Lost Chapters nebo vylepšené uživatelské rozhraní, nový systém pro ukládání a podpora SmartGlass.

Crytek podle nejnovějších informací zvažuje vývoj čtvrtého dílu Crysis s tím, že se chce zaměřit na nedostatky Crysis 3.

Wii U verze Rayman Legends byla odložena z důvodu, že Ubisoft neveřil, že se nakonec vyplatí. To byl i důvod, proč hra nakonec vyjde i na Xbox 360, PlayStation 3 a Vita.

Dnešní Zing briefing uzavřeme taktickou tahovou strategií XCOM: Enemy Unknown, která je od dnešního dne dostupná také na iPhone, iPad a iPad Touch, a to za 20 dolarů, respektive 17,99 euro. iOS verze nabízejí podporu GameCentera a využívají funkci iCloud, která vám umožní ukládat svůj postup hrou na vzdálený server a pokračovat v hraní i na jiných přístrojích iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama