Zing briefing - přehled minulého týdne, patch SimCity, Lords of Football, Sega
Aliens: Colonial Marines Novinka Zing briefing - přehled minulého týdne, patch SimCity, Lords of Football, Sega

Zing briefing - přehled minulého týdne, patch SimCity, Lords of Football, Sega

Michal Burian

Michal Burian

4

To nejlepší z minulého týdne, Wargaming žaluje tvůrce Project Tank, Steam Trading Card, finanční zpráva Segy, Gran Turismo 6 asi pro PlayStation 4 a další novinky.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

To nejlepší z minulého týdne

Wolfenstein: Nedávno oznámený Wolfenstein: The New Order nebude obsahovat multiplayer, půjde o čistě singleplayerovou jízdu. Podívat se můžete i na tři nové obrázky.

TV reklama: Nadcházející survival thriller The Last of Us od tvůrců Uncharted se dočkal druhé televizní reklamy. U nás ji ale neuvidíte, vysílá se především v Americe.

C&C: BioWare Victory se v deníčku nového Command & Conquer dušují, že se vrátí ke kořenům série. Zároveň ovšem ve free-to-play bitvách slibuje rychlé akce, kde nebudete muset většinu času trávit na základně.

Watch_Dogs: Ambiciózní akce Ubisoftu s názvem Watch_Dogs nabídla v týdnu gameplay záběry z dosud neviděné mise, kde musíte vniknout do objektu. Ve druhém videu pak hlavní hrdina zjišťuje informace o osobách na ulici.

GTA V: Rockstar se pochlubil hrstkou nových detailů a trojicí obrázků z Grand Theft Auto V. Uvidíte např. jak Franklin krade auto. Přehlédnout byste neměli ani 12 nových screenshotů.

Video: Sedm minut ze Saints Row 4 jasně dokazuje, že opět půjde o šílenou akci, která nebude pro každého.

Datum: Sega ve čtvrtek oznámila, že strategie Total War: Rome 2 vyjde 3. září letošního roku a zároveň představila Greek States Culture Pack s trojicí nových hratelných frakcí.

Nové informace: Game Informer v týdnu přinesl nové detaily a obrázky z inFamous: Second: Son a také bližší představení DriveClub.

Star Wars: EA získala exkluzivní licenci na Star Wars hry a studia DICE, Visceral Games a BioWare už připravují tituly ze světa Hvězdných válek, ty ale letos rozhodně nevyjdou.

Finance EA: Z finanční zprávy EA jsme se dozvěděli, že Crysis 3 a Dead Space 3 pod očekáváním. Společnost zachránila FIFA 13 i SimCity.

Články: Přečíst jste si mohli recenze Mars: War Logs, Dragon’s Dogma: Dark Arisen a Poker Night 2.

Dnes v 18:00 vám mezi prvními přineseme recenzi akce Metro: Last Light.

Bleskově

SimCity: Maxis vydal 3.0 update pro SimCity, který přidává více modelů hotelových budov, aktualizuje systém tvorby tras zlepšující plynulost dopravy a celkově ladí hru. [cz homepage]

Spor: Společnost Wargaming stojící za World of Tanks žaluje čínské tvůrce Project Tank. Podle vyjádření kopírují jejich oblíbený MMO titul World of Tanks. [Polygon]

Steam: V databázi Steamu se objevilo něco pod názvem Steam Trading Card. Zatím je to v betě a vypadá to, že půjde o novou infrastrukturu Steamu. [PCGamesN]

Lords of Football: I Lords of Football se dočkalo aktualizace, kterou si může stáhnout každý majitel hry. [homepage]

Mapa: Od 15. května si hráči Gears of War: Judgment budou moci stáhnout novou multiplayerovou mapu nazvanou Dreadnought do módu OverRun, a to zdarma díky sponzoringu časopisem Maxim.

Killer is Dead: Studio Grasshopper Manufacture věří, že jejich připravovaná akce Killer is Dead přiláká širší skupinu hráčů. V evropě vyjde v srpnu pro PS3 a Xbox 360. [thealistdayily]

Sega: V prvním čtvrtletí svého fiskálního roku je Sega v zisku, do celého světa se odeslalo zhruba 1,3 milionů kusů střílečky Aliens: Colonial Marines.

GT6 pro PS4: Švédský obchod CDON už v předobjednávkách nabízí Gran Turismo 6 pro PlayStation 4. Dříve ho stejný e-shop měl v nabídce pro PS3. [Cdon.se]

PS aktualizace: 15. května na PlayStation Network naleznete pro PS3 hry Dust 514, Metro: Last Light, Star Wars Pinball (Standalone, Cross Buy) a Terraria. Vita hráči se mohou těšit taktéž na Star Wars Pinball (Standalone, Cross Buy) a Velocity Ultra. V PS2 Classic bude nově Manhunt od Rockstaru a na konzoli si budete moci vyzkoušet demo Resident Evil: Revelations.

PC verze Fuse: Ano, je to možné, zatím se ale Insomniac zaměřují u kooperativní střílečky Fuse na konzolové verze, které vyjdou 31. května. Zároveň s tím jasně řekli, že na Wii U hry vyvíjet nebudou, chtějí podpořit next-gen konzole. [Reddit]

Špatné období: Square Enix ve ztrátě 13,7 milionů jenů (135 milionů dolarů) za poslední fiskální rok končící 31. března 2013. Mohou za to slabé prodeje klíčových titulů, které jsou pod očekáváním. V říjnu 2012 odhadovalo vedení ztrátu 3,5 miliard jenů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama