Zing briefing - šéf Activisionu vydělal $65 milionů, GTA V, Dead or Alive 5
FIFA 14 Novinka Zing briefing - šéf Activisionu vydělal $65 milionů, GTA V, Dead or Alive 5

Zing briefing - šéf Activisionu vydělal $65 milionů, GTA V, Dead or Alive 5

Michal Burian

Michal Burian

12

EA prý ruší Tiger Woods PGA Tour 15, patch pro WRC 3, propouštění ve Square Enix, nový projekt pro Dead or Alive 5 nebo kdy vlastně očekávat zítřejší trailery pro GTA V.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Bleskově

Chystáme pro vás: Recenze Far Cry 3: Blood Dragon a Star Trek, stejně tak soutěž.

65 milionů dolarů za rok: Tolik vydělal výkonný ředitel Activisionu Robert Kotick za loňský rok. Jeho plat byl 2 miliony dolarů (dvojnásobek toho co měl v roce 2011), dalších 56 milionů získal díky akciím. V roce 1991 se Kotick stal generálním ředitelem společnosti Activision a později se dostal do křesla ředitele Activision Blizzard, poté, co se Activision v roce 2008 spojil s Vivendi. [Reuters]

Prodeje v UK: Nejprodávanější hrou v Anglii se za minulý týden stala zombie akce Dead Island: Riptide. Na druhém místě bojovka Injustice: Gods Among Us, kterou následuje Dragon's Dogma: Dark Arisen, Star Trek, Tomb Raider, BioShock Infinite, FIFA 13, Lego City Undercover: The Chase Begins, Defiance a desítku uzavírá Luigi's Mansion 2. [Chart-Track]

Upřesněno: Akce Deadpool vyjde v Evropě 28. června pro PC, PS3 a Xbox 360, potvrdil Activision.

GTA V: Nových trailerů představující trojici hlavních hrdinů z Grand Theft Auto V se dočkáme zítra v 17:00 našeho času. Nezapomeňte nás tedy sledovat, přineseme vám je ihned po vydání. 2. května pak budou následovat nové informace, obrázky apod.

Turecká liga: Do FIFA 14 by se mohla vrátit turecká Superliga, naznačil fotbalový klub Fenerbahçe. Ve FIFA 12 a 13 turecká liga chyběla, protože se EA nedohodla na právech s tureckým fotbalovým svazem, podobně jako s tím českým.

Dead or Alive 5: Yosuke Hayashi potvrdil, že studio Team Ninja pracuje na novém projektu pro bojovku Dead or Alive 5 (PS3 a X360). Níže krátký teaser. Pravděpodobně půjde o nové DLC s extra bojovníky.

Propouštění: Square Enix potvrzuje propouštění svých zaměstnanců v Evropě a ve Velké Británii. [VG247]

WRC 3: Pro rellye závody WRC 3 od Milestone vyšel první patch, který opravuje spoustu problémů, včetně těch s texturami a HUDem. [Dsogaming]

EA ruší další golf: Podle nepotvrzených informací měla EA zrušit plánovaný Tiger Woods PGA Tour 15, jenž měl vyjít v příštím roce. Někteří členové série měli být přesunuti na jiný projekt. [Kotaku]

Notch: Markus Persson, tvůrce populárního Minecraftu, vydal novou hru pojmenovanou Drop. Běží na Unity enginu a jde o jednoduchou říčku inspirovanou tituly jako Fez. Zahrát si ji můžete zde, vytvořena byla za 48 hodin.

Warface: Free-to-play on-line střílečka Warface od Cryteku se postarala o nový rekord a zapsání do Guinessovy knihy. 26. ledna hrálo na jednom serveru ve stejnou dobu 145 012 hráčů.

Film: Koncem května se do kin dostane film Fast and Furious 6 (Rychle a zběsile 6), který navazuje na konec pátého dílu. Níže aktuální trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama