Zing.cz se stal mediálním partnerem MČR v počítačových a mobilních hrách
Novinka Zing.cz se stal mediálním partnerem MČR v počítačových a mobilních hrách

Zing.cz se stal mediálním partnerem MČR v počítačových a mobilních hrách

Redakce

Redakce

3

Největší událost profesionálního i polo-profesionálního hraní v České a Slovenské republice se opět po roce blíží a náš portál u toho opět nebude chybět.

Reklama

Stejně jako v předchozích letech jsme se stali mediálním partnerem oficiálního Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2016 a zároveň premiérově také Vodafone mistrovství v mobilních hrách 2016, jejichž pořadatelem je www.PLAYzone.cz.

Obě tyto akce se odehrají na výstavišti Veletrhy Brno od 4. do 6. listopadu v rámci festivalu IN-JOY. Oproti předchozímu ročníku bude ale celý event umístěn do vlastního pavilonu C, kde kromě obou zmíněných mistrovství na návštěvníky čeká také bohatý program zajištěný expozicí vystavovatelů z řad výrobců software, hardware, ale i kancelářských či jiných doplňků. A protože společně s MČR Expo zabere letošní (již šesté) pokračování tři patra, budeme vám před a také po akci přinášet nejrůznější novinky!

O MČR v počítačových hrách

Finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016 se odehraje jako součást festivalu IN-JOY (www.in-joy.cz) na brněnském výstavišti BVV ve dnech 4. až 6. listopadu 2016, a to ve třech soutěžních titulech: Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone a League of Legends. Kromě nich zde proběhne také doprovodné mistrovství v populární střílečce Overwatch. Pod taktovkou PLAYzone půjde o již šestý ročník MČR.

O Vodafone MČR v mobilních hrách

Popularita mobilních her stále roste, ovšem zatímco MČR v počítačových hrách se u nás koná již od roku 2002, podobné klání pro hráče na chytrých telefonech tu prozatím chybělo. To už ale neplatí, protože od 4. do 6. listopadu bude na BVV – Veletrhy Brno součástí festivalu tance, sportu a zábavy IN-JOY také MČR v mobilních hrách, na němž se ti nejlepší střetnou v titulech Vainglory a Clash Royale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama