Získejte klíč do bety Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 Novinka Získejte klíč do bety Company of Heroes 2

Získejte klíč do bety Company of Heroes 2

Michal Burian

Michal Burian

20

Multiplayerová beta válečné strategie je v plném proudu. Pokud se chcete zapojit do bitev, navštivte FB stránky hry a získejte klíč.

Reklama

Chcete-li získat přístup do uzavřené multiplayerové bety válečné strategie Company of Heroes 2, tak stačí navštívit www.facebook.com/companyofheroes, dát "To se mi líbí" a kliknout na aplikaci FREE Beta Download a nechat si vygenerovat klíč do bety. Po získání klíče zapněte Steam a aktivujte produkt.

Multiplayerová beta nabízí šest map v multiplayerových i skirmish bitvách. Vyzkoušet si můžete 1v1, 2v2, 3v3 a 4v4, přičemž můžete hrát s jinými hráči nebo s kamarády proti počítači a shromažďovat zkušenosti až do 40. levelu. Díky Steamu se můžete spolehnout na Steamworks, respektive na match-making a seznam přátel.

"Po úspěchu s první fází bety jsme rádi, že můžete otevřít uzavřenou betu pro všechny naše fanoušky na Facebooku a vyzvat je, aby nám pomohli testovat a vylepšovat hru," řekl Greg Wilson, producent Company of Heroes 2.

Plná verze Company of Heroes 2 je naplánovaná na 25. června letošního roku výhradně pro PC. U nás by měla vyjít s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama