Fallout Novinka Získejte netradiční Fallout Lego zdarma

Získejte netradiční Fallout Lego zdarma

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Windows PC

Kultovní RPG série se neoficiálně vydává do kostičkového světa.

Reklama

Fallout a Lego je kombinací, o které řada fanoušků obou značek řadu let pouze snila. Přestože se kostičková série už podívala do řadu vesmírů, tomu postapokalyptickému se prozatím zdárně vyhýbala, přestože je tu s námi slavná herní IP už 25 let. Nyní na Fallout Lego však podle všeho konečně došlo. Sice se nejedná o oficiální výtvor Bethesdy, ani studií kooperujících s tvůrci Lego, avšak i přesto je to kousek, co stojí za pozornost.

Aktivně na Fallout Lego pracují vývojáři z ThrillDaWill, což je malé vývojářské studio tvořené dvěma tvůrci. Vydat se v jejich díle můžete vstříc světu, který tu zůstal po atomovém řádění. K dispozici v něm budete mít jak kultovní Pip Boy, tak i legendární systém VATS a bezpočet předmětů, jimiž se váš panáček může vyzbrojit ve snaze přežít v pustině.

Získejte netradiční Fallout Lego zdarma

Stáhnout si můžete Fallout Lego na oficiální stránce tvůrců tohoto projektu. Jak je však napsáno výše, je nutné počítat s tím, že se jedná o projekt dvou nadšenců, takže v něm o bugy a jiné problematické prvky nebude minimálně po dobu několika měsíců nouze. Hra je dostupná aktuálně pouze na PC, kde si moře kostiček dokáže ukousnout řádný kus z výkonu vašeho počítače, na což je nezbytné se připravit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama