Získejte tričko Assassin’s Creed: Revelations
Novinka Získejte tričko Assassin’s Creed: Revelations

Získejte tričko Assassin’s Creed: Revelations

Michal Burian

Michal Burian

18

Kromě plakátu s motivem hry získáte nově i oficiální triko ve stylu Assassin’s Creed: Revelations přímo od Ubisoftu <strong>+ informace o českém překladu</strong>.

Reklama

Listopad se nezadržitelným tempem blíží a tak je správný čas odhalit další dárek, který od nás získáte, když si v obchodě Xzone.cz předobjednáte očekávaný Assassin’s Creed: Revelations. Kromě již oznámeného plakátu získáte nově navíc i oficiální triko, které bude ve stylu nového AC.

Oficiální tričko bude přibaleno k předobjednávkám běžných edic Assassin’s Creed: Revelations na PC (velikost L) a ke sběratelským edicím ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 (velikost L - na požádání pošleme triko velikosti XL).

Předobjednejte si běžnou edici AC: Revelations na PC za 1078 Kč nebo sběratelskou edici na PC za 1548 Kč a na konzole PS3 a X360 za 1998 Kč.

Předobjednat si můžete rovněž klasické verze na PS3 a X360 za 1098 Kč, ke kterým ale nezískáte výše zmíněné tričko.

Sběratelská edice bude zabalena ve speciálním sběratelském balení, které obsáhne knížku ilustrací (50 stran) plnou exkluzivních kreseb a návrhů, soundtrack, Assassin's Creed Embers: krátký animovaný film (s českými titulky), dodatečný herní obsah v podobě mise a 2 postav a navíc od Xzone.cz získáte oficiální triko s motivem hry velikosti L (na požádání pošleme triko velikosti XL) a menší bonus v podobě plakátu s motivem hry.

V současné době nemáme náhled trička, protože na něm Ubisoft stále pracuje. Pro představu se níže můžete podívat na oficiální tričko Assassin’s Creed: Brotherhood.

Informace o českém překladu

Závěrem pro vás máme nejnovější informace o českém překladu PC verze Assassin’s Creed: Revelations. Hra je kompletně přeložena a za několik dní by se mělo začít s testováním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama