Získejte zdarma PC verzi Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China Novinka Získejte zdarma PC verzi Assassin's Creed Chronicles: China

Získejte zdarma PC verzi Assassin's Creed Chronicles: China

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Ubisoft rozdává svou plošinovku, která obsahuje české titulky.

Reklama

Ubisoft na Uplay rozdává PC verzi své 2,5D plošinovky Assassin's Creed Chronicles: China, která vyšla v dubnu 2015 a odehrává se v šestnáctém století v Číně. Vžijete se do hrdinky Shao Jun, posledního člena čínského bratrstva asasínů, jež byla vyškolena samotným Eziem. Jun se snaží pomstít své zavražděné bratry a sestry. Pokud chcete PC verzi získat, stačí si ji do 5. února přidat do vaší knihovny na Uplay a poté kdykoliv může hrát.

Zároveň Ubisoft zlevnil zbývající dva díly této trilogie, Russia i India stojí každý 3,40 euro, tedy v přepočtu necelých 90 korun za jeden díl.

„Máte rádi plošinovky, které jsou víceméně o tichém postupu? Tahle hra je pro vás. Máte rádi sérii Assassin’s Creed? Taktéž je tahle hra pro vás. Jestli ale čekáte jednoduchou hru, ve které levou zadní všechny zlikvidujete v otevřeném souboji, pak vás čeká životní lekce. Jen doufáme, že se tvůrci z Climax Studios do příště polepší. Mohlo by pak jít o vynikající hru,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze, kde jsme Assassin’s Creed Chronicles: China ohodnotili známkou 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama