Zítra by měla vyjít nová kampaň pro Aliens: Colonial Marines
Aliens: Colonial Marines Novinka Zítra by měla vyjít nová kampaň pro Aliens: Colonial Marines

Zítra by měla vyjít nová kampaň pro Aliens: Colonial Marines

Michal Burian

Michal Burian

7

Stasis Interrupted DLC nabídne rozšíření příběhu očima trojice různých postav.

Reklama

Serveru DSOGaming se podařilo zjistit, že zítra společnost Sega vydá nový dodatečný obsah pro průměrnou střílečku Aliens: Colonial Marines, která se na trhu objevila v únoru letošního roku. Půjde o singleplayerové DLC Stasis Interrupted odhaleno začátkem měsíce z uniklých trofejí.

Stasis Interrupted nabídne rozšíření příběhu očima trojice různých postav. Začnete jako Lisbeth Hutchins, jenž se neočekávaně probudí z hyperspánku na palubě kosmické lodi. Za úkol budete mít přijít na to, proč se loď odklonila z kurzu (nově míří k orbitu LV-426). Následně si probojujete cestu skrz zamořenou loď a dokonce zjistíte, co se stalo s Hickem.

DLC kromě nového příběhu přinese samozřejmě i nové achievementy a trofeje. K dispozici bude od 23. července pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, na evropském PSN pochopitelně o den později. Pokud máte zakoupený Season Pass, obsah si budete moci stáhnout zdarma, stejně jako Bug Hunt mód, Reconnaissance Pack a Movie Map Pack.

Kromě Stasis Interrupted DLC má Sega v plánu vydat nový patch, které mj. opraví další chyby ve hře a vylepší umělou inteligenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama