Zítra proběhne Paradox Insider
Novinka Zítra proběhne Paradox Insider

Zítra proběhne Paradox Insider

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čekají nás gameplay záběry i oznámení nových her.

Reklama

Vydavatel Paradox Interactive je známý především díky grand-strategiím, které vyvíjí jejich dceřinná společnost Paradox Development Studio. Ta má na kontě hry jako Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV, Stellaris, Imperator: Rome a z poslední doby Crusader Kings III.

Firma nedávno oznámila, že zítra, tedy v sobotu 13. března ve 20:00, proběhne Paradox Insider. Jde o stream, na kterém se dozvíme nové informace o chystaných hrách, uvidíme i gameplay záběry a údajně se můžeme těšit i na oznámení úplně nových her. Osobně bych očekával, že uvidíme nový obsah do Crusader Kings III a záběry z DLC pro Stellaris s podtitulem Nemesis. Fanoušci si samozřejmě už dlouhá léta přejí oznámení Victorie III (druhý díl vyšel v roce 2010), ale to asi není příliš pravděpodobné.

Co se týče ostatních studií, se kterými Paradox spolupracuje, na akci by se mohlo objevit Empire of Sin nebo Prison Architect. Potenciálně také Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, ačkoli s touto hrou bych raději nepočítal vzhledem k tomu, co se teď okolo ní děje.

Stream budete moct sledovat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama