Zítra započne uzavřená beta Black Desert Online
Novinka Zítra započne uzavřená beta Black Desert Online

Zítra započne uzavřená beta Black Desert Online

ElementGamer

ElementGamer

9

Jestli ještě nemáte staženo, od včerejška máte možnost tak učinit.

Reklama

Kvalitních MMO her je méně a méně, fanoušků tohoto žánru ubývá a hráčská základna se postupně posouvá jiným směrem. Potom ale přišlo Daum Games, které se chystá - jinak běžně vypadající - korejské MMORPG přinést i sem k nám, do Evropy (a USA). První uzavřenou betu jsme si mohli vyzkoušet před pár měsíci a zakusit tak hloubku téhle hry na hrdiny na vlastní kůži.

Poslední, tedy druhé, očekávané bety se dočkáme zítra. Všichni, jenž si předobjednali Traveller’s nebo Conqueror’s Pack mají okamžitý přístup a vy ostatní nezoufejte - na internetu koluje mnoho stránek, které pořádají buď soutěže o klíče, nebo rozdávají klíče zdarma. A pokud jste si jisti, že vás hra bude bavit, můžete si ji předobjednat do 26. února, kdy na vás čeká až třídenní předběžný přístup do hry. Pro vlastníky balíčku za 100€ - tedy nejdražšího - se brány otevřou již 28. února, pro majitele levnější nabídky za 50€ 29. února a jako poslední přijdou na řadu hráči s nejlevnějším balíčkem, který stojí 30€, a to 3. března. Ti se bohužel nedostanou do bety a svůj klíč si budou muset vybojovat jiným způsobem.

A kdy vlastně čtyřdenní akce začíná? Do hry budete moci vstoupit v 9:00 našeho času a konec nastane 22. února v tentýž čas. Abychom si náš výlet řádně užili, Daum Games si pro nás připravili i speciální události, například závod o to, kdo chytí vzácný druh ryby nebo výzvu v triatlonu. Za obě soutěže získáte jedinečný herní titul a předměty, které vám zůstanou i po vydání.

Těšíte se, až vstoupíte do jedné z nejkomplexnějších MMORPG za poslední roky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama