Změna počasí, NPC, město a další detaily o Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Změna počasí, NPC, město a další detaily o Watch Dogs

Změna počasí, NPC, město a další detaily o Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

53

Vývojáři z Ubisoftu si sedli a odpověděli fanouškům na několik otázek, které jsou zajímavé a celkově vám představí hackerské Watch Dogs <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

Ve hře je reálných čas s denním a nočním cyklem. Vše je navíc okořeněno o systém počasí, očekávat tak můžete slunný klidný den a bouřlivé až děsivé počasí s deštěm, mlhou a mraky. Vše má několik stupňů intenzity.

Druhá otázka se věnovala postavám, které ovládá umělá inteligence. Ve Watch Dogs bude mít každá NPC postava jedinečné vlastnosti, které ji budou odlišovat od ostatních ve hře. Existuje prý více než 3000 znakových sad s téměř nekonečným množstvím jedinečných možností.

Pokud vás zajímá, kolik NPC můžete současně na ulici potkat, tak to záleží na různých faktorech jako je denní doba nebo místo, kde se zrovna pohybujete. Přes den, kdy je život ve městě rušný, potkáte spoustu postav, zatímco v noci jich je pochopitelně méně, stejně jako v reálném světě. To samé platí o centrální oblasti Chicaga, kde jezdí více aut a chodí více lidí. V průmyslové zóně jich bude méně.

,,Našim cílem bylo zajistit, aby svět působil živě, kdy se budete cítit jako byste byli v nějakém velkém městě, jako je Chicago. Nové konzole nám pochopitelně umožňují umístit více NPC postav do světa, než ty předešlé.”

,,Je tak těžké vám říct konkrétní čísla. Buďte si ale jistí, že město je živé a uvidíte v něm mnoho unikátních NPC postav.”

S NPC postavami souvisí další otázka. Jak jistě víte, hlavní hrdina Aiden Pearce bude mít k dispozici mobil s hackovacím zařízením. Ten budete moci využít kdykoliv a kdekoliv a dokonce i na kohokoliv. Stačí jít po ulici a budete moci zjistit informace o každé osobě, kterou zrovna potkáte, stejně tak budete moci ovlivňovat jejich chování.

Samotné Chicago je rozděleno na šest oblastí, které jsou od sebe odlišné, včetně jiných druhů NPC postav. Každý centimetr na mapě budete moci prozkoumat.

Co se týče automobilů, tak je ve hře přes 75 různých vozidel, od motocyklů až po normální auta, muscle, offroad, SUV, luxusní vozy nebo rychlá auta, všechny vozy mají vlastní realistickou fyziku.

Poslední otázka se týkala hackování a rovněž potěšila. Ve Watch Dogs je více než 100 různých druhů hacků.

Nezapomeňte na včerejší trailer představující Chicago. Níže už nové obrázky.

Watch Dogs vychází 27. května 2014 na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One s českými titulky. Wii U verze později, bez české lokalizace.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama