Změna vašeho jména na PlayStation 4 může mít nepříjemné následky
Novinka Změna vašeho jména na PlayStation 4 může mít nepříjemné následky

Změna vašeho jména na PlayStation 4 může mít nepříjemné následky

Jan Kalný

Jan Kalný

19
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ztráta savů, obsahu, virtuálních měn nebo přístup ke hrám a DLC je zcela možná.

Reklama

Vybraní uživatelé PS4 už mají přístup k novému firmwaru této konzole, konkrétně s číslem 6.10. O tom, že nový update nabízí především možnost si změnit přezdívku jsme informovali už dříve. I tehdy Sony upozorňovala, že se změna vašeho ID nemusí obejít bez problémů. Z jejich slov to ale spíše znělo, že se může stát, že jedna nebo dvě hry budou mít trochu problémy a tím to končí. Jak dokazuje text v případě změny jména, následky mohou být mnohem více nepříjemné.

Sony v textu pro betatestery upozorňuje, že změna jména může mj. vést ke ztrátě obsahu ve hrách (včetně toho koupeného), DLC, virtuálních měn, postupu, uložených dat, dat v tabulkách nebo postupu v rámci trofejí. Stejně tak se může stát, že některé hry budou mít problémy například jenom s multiplayerem nebo naopak jenom se singleplayerem a v některých případech také může nastat, že vaše předchozí jméno bude stále viditelné a to nové ne.

Zatím nevíme, nakolik je pravděpodobné, že se tyto problémy objeví. Už ale jenom fakt, že je to možné, je trochu alarmující. Obzvlášť z toho důvodu, že změna jména zpět na to staré, což je zdarma, údajně nemusí opravit jediný problém, se kterým se můžete setkat. Jinými slovy, změna ID může být velkým riskem. Minimálně pro testery. Uvidíme, v jakém stavu se dostane změna PSN ID pro nás všechny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama