Změny probíhají i u NFS: Payback
Novinka Změny probíhají i u NFS: Payback

Změny probíhají i u NFS: Payback

Michal Burian

Michal Burian

24

Vývojáři reagují na kritiku a pomalu mění progres hry.

Reklama

Vedení společnosti Electronic Arts musí mít problémy s usnutím. Těsně před vydáním hasilo studio EA DICE požár u Star Wars: Battlefront 2, kde byly dočasně vypnuty mikrotransakce a čeká se jejich přepracování. Teď to samé potkalo i Need for Speed: Payback.

Studio Ghost Games oznámilo, že probíhají změny na zlepšení progresu, které vycházejí ze zpětné vazby od hráčů. Vylepšení se nachází teprve v první fázi. Ve hře bylo upraveno pár věcí a další mají v blízké době následovat, včetně lepších/výkonnějších součástek nabízených v obchodech. Zároveň vývojáři doporučují neprodávat karty, nýbrž je měnit za tokeny. Ty můžete použít v obchodě při losování.

Co bylo do dnešního dne změněno? Za všechno nově získáváte větší příděl peněz a reputace, včetně klasických závodů a rivalů. Navíc byla mírně zvýšena i odměna v případě, že závod nevyhrajete. Nedávno byl rovněž změněn čas pro změnu nabízených karet v tuning obchodě, z 30 minut na 10 minut.

Uvidíme, zda po změnách bude hra zábavnější. Mě osobně vadí zejména velký důraz na grindování a samotné karty výkonu mi také nedávají moc velký smysl. Více v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama