Změny v multiplayeru Call of Duty: Black Ops
Call of Duty Novinka Změny v multiplayeru Call of Duty: Black Ops

Změny v multiplayeru Call of Duty: Black Ops

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Spousta hráčů má ještě teď pocit, že se multiplayerová část Call of Duty: Black Ops skoro vůbec neliší od svého předchůdce, Modern Warfare 2. Jak to tak ale vypadá, nastal nejvyšší čas všechny pochybnosti rozprášit.

Reklama

Samozřejmě, spoustu novinek už známe, třeba vylepšený systém tvorby tříd, postav a vlastních avatarů, volitelný vzhled zaměřovače Red Dot sight nebo návrat dedikovaných serverů v PC verzi, ale to ještě zdaleka není všechno.

Jedna z působivých inovací je např. pozměněný přechod ze stoje k zemi. Zalehnutí při pohybu doteď vždy vypadalo trochu prkenně, ale tomu je teď konec, protože nastupuje efektivní způsob, jenž dost připomíná skok. To s sebou přináší ulehčení mnoha věcí, třeba větší kontrolu nad danou situací nebo trošku pozměněný výhled. Podle všeho si to komunita přála a je dobře, že Treyarch fanoušky vyslyšel. Možná jde o prkotinu, ale na nás to docela zapůsobilo.

Teď leckoho možná vyděsíme, ale podle všeho to vypadá, že je konec s trojicí killstreak odměn. Nyní dostane každý hráč možnost mít jen jeden jediný killstreak. Tvůrci to odůvodňují tak, že jejich killstreaky jsou mnohem lepší a zábavnější než dříve, takže je prý lepší, když hráči nemají 3 streaky, na něž za chvíli zapomenou, ale jen jeden, na nějž se zaměří. No, uvidíme až v samotné hře, ale vzhledem k tomu, že se nemůžeme dočkat třeba návratu útočných raťafáků (koneckonců pes nejlepší přítel člověka), asi nám nebude vadit, když nedostaneme při boji možnost mít ještě něco dalšího, když se s pejsánky pěkně vyřádíme. Ale jak říkáme, uvidíme až při hraní.

Čeká nás i změna v oblíbeném systému perků. Moc detailů neznáme, ale vývojáři z Treyarchu chtějí, aby perky reprezentovaly náš styl hraní a aby každý styl byl díky nim jedinečný. Podle nás jde něco takového realizovat docela těžko, ale i v tomto případě je na nějaké soudy brzo. Rozhodně se nám však multiplayer v Black Ops zamlouvá, a i když jsme smířeni s tím, že těch inovací nemůžeme čekat tolik jako před lety, naše nedočkavost je čím dál větší. Už aby byl 9. listopad, kdy Call of Duty: Black Op vychází pro PC, PS3, Xbox 360, Wii a Nintendo DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama