Značný úspěch hry Fortnite může zabít Paragon
Fortnite Novinka Značný úspěch hry Fortnite může zabít Paragon

Značný úspěch hry Fortnite může zabít Paragon

Michal Burian

Michal Burian

19

Epic Games přehodnotil své plány. Budoucnost MOBA titulu Paragon je nejistá.

Reklama

Značný úspěch hry Fortnite, které se daří především v bezplatné Battle Royale verzi, donutil společnost Epic Games přehodnotit své plány. Odnese to nejspíš MOBA titul Paragon. Jeho budoucnost je nejistá a část zaměstnanců byla přesunuta a nově se bude podílet na vývoji Fortnite.

Alespoň to vyplývá z neobvykle upřímného vyjádření zástupce Epic Games, které se objevilo na Redditu. Vedení společnosti vadí, že Paragon si nedokázal najíst dostatečný počet hráčů. Jádro je sice spokojeno a hru miluje, ale žádná ze snah (mj. aktualizace s rozšířením obsahu) nebyla dostatečně velká, aby přilákala další hráče, respektive aby je u hraní udržela. Úspěch Fotnite tak přiměl Epic k zamyšlení.

Vývoj Paragonu ale nekončí. Další aktualizace a speciální eventy budou, jen nebudou tak pravidelně a v takové míře. Zbývající členové týmu se totiž soustředí na zlepšení hry, které se nestane přes den.

„Během několika příštích týdnů budeme zjišťovat, zda a jak můžeme vyvíjet Paragon, abychom dosáhli růstu a úspěchu,“ dodal zástupce a vybídl komunitu a hráče, aby napsali své myšlenky, názory a nápady.

Co si o tom myslíte, hráli jste Paragon? Pokud ano, vidíte možnost, jak by Epic mohl tuhle MOBA hru zachránit?

Fortnite vyšlo na PC, PlayStation 4 a Xbox One, Paragon si zdarma zahrajete na PC a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama