Známe českou a slovenskou cenu Royal edice Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Známe českou a slovenskou cenu Royal edice Kingdom Come: Deliverance

Známe českou a slovenskou cenu Royal edice Kingdom Come: Deliverance

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Kompletní edice se všemi dodatečnými balíčky se vyplatí.

Reklama

Před dvěma týdny byla odhalena Royal edice Kingdom Come: Deliverance, která zahrne původní středověkou hru na hrdiny v rozšířené verzi s bezplatnými i placenými DLC, včetně připravovaného A Woman’s Lot rozšíření.

Dnes už víme, že koupě kompletní edice se vyplatí. Česká distributorská společnost Comgad v tiskové zprávě oznámila doporučenou maloobchodní cenu ve výši 1099 Kč. Obchod Xzone.cz nabízí Royal edici na PC za 999 Kč a na PlayStation 4 a Xbox One za 1099 Kč, zatímco GameExpres.sk má PC i konzolové verze za 39,99€. Oba obchody vám k předobjednávce dají nálepku s logem hry.

Všechny verze Kingdom Come: Deliverance obsahují české titulky.

Přehled obsahu Royal Edition:

Všechny verze zaručují kompletní zážitek s Kingdom Come: Deliverance včetně následujícího:

Poklady minulosti

Poklady minulosti odemykají jedinečné mapy k pokladům a dodatečné herní zbroje pro Jindřicha.

Z popela

V roli novopečeného šafáře se hráči musí rozhodnout, které budovy se mají postavit jako první, jak chtějí přilákat nové lidi a jak vyřešit spory mezi občany. Úděl šafáře je bezesporu těžký, ale i on si po celodenní dřině může užít trochu té zábavy. Může vzít na projížďku jednoho z nových koní, zahrát si kostky anebo prostě zajít do místní hospůdky – kterou zrovna nechal postavit. To je jen výběr z aktivit, které do hry přináší rozšíření Z popela.

Milostná dobrodružství Jana Ptáčka

V Milostných dobrodružstvích musí hráč pomoct svému příteli Janu Ptáčkovi. Jan se zamiloval a potřebuje, aby mu Jindřich poradil, jak dobýt srdce krásné Karolíny. Celé se to ale zamotá víc, než by se čekalo. Ztracený rodinný klenot, kouzelný elixír lásky a ta nejromantičtější báseň všech dob – to vše slibuje spoustu hodin nové zábavy ve hře Kingdom Come: Deliverance.

Band of Bastards

V tomto rozšíření se hráč může přidat ke skupině žoldáků, kteří stráží cesty. Spolu se ocitají v síti staré a velmi dobře živené nenávisti mezi Rackem Kobylou a další šlechtickou rodinou a nakonec si je Racek najme, aby bránili jeho území. Hráči se přidají k této skupině potížistů, které vede nechvalně proslulý pan Kuno Baron z Rychvaldu – nejen aby jim pomohli, ale také aby je postavili do latě.

A Woman’s Lot

Podrobnosti o čtvrtém chystaném DLC, ve kterém bude vystupovat Jindřichova blízká kamarádka Tereza, budou odhaleny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama