Známe datum spuštění betaverze strategie Frostpunk 2
Frostpunk 2 Novinka Známe datum spuštění betaverze strategie Frostpunk 2

Známe datum spuštění betaverze strategie Frostpunk 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Majitelé Deluxe edice si budou moct vyzkoušet sandbox režim.

Reklama

Na vydání očekávané survival strategie Frostpunk 2 si sice ještě musíme pár měsíců počkat, ale pokud byste si hru chtěli vyzkoušet dříve, už brzy k tomu budete mít příležitost. Již dříve oznámená bezaverze totiž nyní dostala přesné datum.

Spuštěna bude 15. dubna v 19:00 středoevropského letního času a potrvá do 22. dubna, přičemž nabídne pouze část sandbox režimu s názvem Utopia Builder Preview. Do bety navíc mají přístup pouze hráči, kteří si předobjednají Deluxe edici, jež bude standardně stát 74,99 €, ale až do vydání plné verze ji seženete za 67,49 €. Kromě bety nabízí také všechna budoucí DLC, předběžný přístup do příběhového režimu, artbook, soundtrack či chystanou novelu.

Pokud se do hry budete chtít pustit, měli byste se ujistit, že splňujete alespoň minimální HW požadavky, které byly před pár týdny zveřejněny. Po stránce grafické karty jsou opravdu velice nízké, uvedeny jsou modely AMD RX 550, Nvidia GTX 1050 Ti a Intel Arc A310, jako doporučené pak AMD RX 5700, Nvidia RTX 2060 a Intel Arc A770.

Operační paměť 8, respektive 16 GB a procesory jsou uvedeny velmi neurčitě: AMD Ryzen 5 / Intel Core i5 u minimálních a AMD Ryzen 7 / Intel Core i7 u doporučených, což je vzhledem k absenci zmínky o generaci či konkrétního modelu dost nevypovídající. Každopádně si budete muset připravit SSD, neboť HDD, jak už v poslední době bývá zvykem, hra oficiálně nepodporuje.

Frostpunk 2 v plné verzi vyjde 25. července tohoto roku, a to pouze na PC. Konzolové verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S dorazí až později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama