Známe datum vydání PS5 aplikace pro hru Abandoned
Abandoned Novinka Známe datum vydání PS5 aplikace pro hru Abandoned

Známe datum vydání PS5 aplikace pro hru Abandoned

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 5

Kromě traileru vývojáři lákají i na něco víc.

Reklama

Ačkoli divoké teorie o hře Abandoned a možném zapojení Hidea Kodžimy zase trochu utichly, vývojáři přišli po delší době s novou zprávou, a to konkrétně datem vydání dlouho slibované PS5 aplikace.

Preload bude k dispozici už od 29. července, ale samotná aplikace vyjde 10. srpna, kdy nám také má být vysvětleno, jak vůbec funguje. Nového traileru bychom se měli dočkat později v srpnu. Teoreticky by to zapadalo do množících se spekulací, že se během srpna dočkáme další akce od Sony.

Lidé se v komentářích často ptají, proč si vývojáři zvolili pro představení tento způsob, když mohou místo toho jednoduše trailer vydat na YouTube. Studio Blue Box to opakovaně zdůvodňuje tím, že chce využít všechen potenciál PS5 v podobě rozlišení 4K, 3D audia a podpory funkcí ovladače DualSense. Trailer však bude k dispozici také na internetu jako klasické video.

To ale není vše. Jeden z uživatelů Twitteru vývojářům navrhl, aby vydali playable teaser (samozřejmě odkazuje na P.T. od Hidea Kodžimy), zástupce Blue Box Game Studios překvapivě odpověděl, přičemž tvrdí, že se můžeme těšit na "něco lepšího než playable teaser". Co to ale znamená, na to si budeme muset počkat.

Známe datum vydání PS5 aplikace pro hru Abandoned
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama