Známe datum vydání The Settlers
The Settlers Novinka Známe datum vydání The Settlers

Známe datum vydání The Settlers

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy Windows PC

Uzavřená beta začne už příští týden.

Reklama

V prosinci se po dlouhé době přihlásili o slovo vývojáři ze studia Ubisoft Düsseldorf, aby hráčům sdělili, že se nové informace o očekávaném osmém dílu real-time strategie The Settlers (který však nenese číslovku) dozvíme už v lednu letošního roku. A tak se skutečně stalo. Společnost včera vydala nový trailer, který představuje hru a hlavně datum vydání.

Reboot The Settlers byl poprvé oznámen na Gamescomu 2018 a měl vyjít už o rok později. Následoval však nespočet odkladů, který vyvrcholil odkladem na neurčtio. Tentokrát už však známe přesný termín, který by se nijak měnit neměl a navíc je opravdu blízko. Hra totiž vyjde už 17. března, a to na Epic Games Store a Ubisoft Connect. (Znovu)spuštěny už byly také předobjednávky, cena za standardní edici je 1 580 Kč, Deluxe verze s bonusovým obsahem stojí 2 049 Kč.

Samotná hra má nabídnout nové pojetí známých mechanik a hned několik herních režimů. Kromě tutoriálu a klasické příběhové kampaně nás čeká také speciální Onslaught mód, jenž nabídne další výzvy, a samozřejmě skirmish, ať už proti umělé inteligenci, nebo až 8 jiným hráčům. Hrát budeme za jednu ze 3 frakcí, jmenovitě Elari, Maru a Jorn. Každá z nich má unikátní vzhled, příběh a samozřejmě jednotky. Vývojáři se hodně chlubí také grafikou, která je podle nich "novým benchmarkem v žánru stavitelských real-time strategií". Hra je poháněna enginem Snowdrop, který původně vytvořilo studio Massive pro The Division, Ubisoft ho ale v posledních letech používá stále častěji na všemožné tituly.

Pokud byste se nemohli dočkat vydání, nezoufejte. Stále se můžete zaregistrovat do uzavřené bety a jestli budete mít štěstí, budete si moct hru vyzkoušet od 20. do 24. ledna, přičemž preload bude k dispozici už 18. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama