Známe obsah první sezóny v Modern Warfare 2 a Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Známe obsah první sezóny v Modern Warfare 2 a Warzone 2.0

Známe obsah první sezóny v Modern Warfare 2 a Warzone 2.0

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak vypadá Warzone 2.0 v akci?

Reklama

Activision dle očekávání podrobněji představil obsah, který v rámci první sezóny rozšíří Call of Duty: Modern Warfare 2 a Call of Duty: Warzone 2.0. V případě Modern Warfare 2 to jsou především nové 6v6 mapy Shoothouse a Shipment nebo nový Raid režim. Dále se můžete těšit na nové zbraně a operátory, mezi kterými najdete i trojici známých fotbalistů (Messi, Neymar a Pogba).

Na speciální akci pro influencery byla poprvé prezentována také hratelná verze Call of Duty: Warzone 2.0. Tento samostatný free-to-play battle royale režim se pochlubí mapou Al Mazrah, jejíž součástí bude známá funkce z původního Warzone v podobě gulagu. V rámci první sezóny vývojáři slibují nové druhy vojenské techniky nebo možnost hrát z pohledu třetí osoby.

Součástí Warzone 2.0 bude rovněž samostatný režim s názvem DMZ, ve kterém vás čekají PvPvE bitvy spojené se sběrem předmětů a plněním misí. Warzone 2.0 i k němu přidružený režim DMZ vyjdou již 16. listopadu na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Zároveň bylo potvrzeno, že zůstane nadále hratelné i původní Warzone, které bude od 28. listopadu k dispozici pod názvem Call of Duty: Warzone Caldera. Níže se můžete podívat na premiérové záběry z hraní Warzone 2.0 od vybraných hráčů.

Známe obsah první sezóny v Modern Warfare 2 a Warzone 2.0
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama