Známe podobu vnitřní strany obalu Dooma
DOOM Novinka Známe podobu vnitřní strany obalu Dooma

Známe podobu vnitřní strany obalu Dooma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Hráči volili moudře. Možnost B, která dost připomíná obal prvního dílu, zvítězila.

Reklama

V pátek jsme vás prostřednictvím Jednohubek k snídani informovali o možnosti hlasovat o podobě vnitřní strany obalu nového Dooma. Hlasování probíhalo na Twitteru a dnes skončilo, takže už známe vítěze.

Podle očekávání zvítězila varianta B, která určitě leckomu připomene box art prvního Dooma. Dalo se čekat, že se lidem bude tahle možnost líbit víc, varianta A mi osobně připomínala spíše Painkillera než Doom.

Samozřejmě se stále množí názory, že by možnost B měla být oficiální box art a možnost A patří na vnitřní stranu. A na toho generického mariňáka s brokovnicí bychom ideálně všichni zapomněli. Na to je ale nejspíš pozdě, takže buďme rádi alespoň za tohle řešení. Komu se klasický obal nebude líbit, může ho prostě vyndat, otočit a kochat se zástupem pekelných zplozenců.

Něco podobného koneckonců nabídl Bioshock Infinite, který také schytal značnou kritiku za nepříliš originální obal, a proto se na vnitřní straně objevila o poznání svéráznější a stylovější alternativa. V případě Mass Effectu 3 byla zase na jedné straně obalu mužská verze velitele Sheparda a na druhé ženská verze, o jejíž podobě mohli hráči také hlasovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama