Známe prodeje Marvel's Spider-Man
Spider-Man Novinka Známe prodeje Marvel's Spider-Man

Známe prodeje Marvel's Spider-Man

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Jedná se o jednu z nejprodávanějších exkluzivit.

Reklama

Akvizice studia Insomniac Games se PlayStationu jednoznačně vyplatila. Nejen, že si velmi dobrá uživatelská a kritická hodnocení odnášel původní Marvel's Spider-Man, ale nad očekávání dobře dopadl i nynější PS5 launch titul Marvel's Spider-Man: Miles Morales, na který vám naší recenzi přineseme velmi brzy.

No a pokud spojíte světoznámou značku, talentované studio a pozitivní zpětnou vazbu, je vysoká šance, že vznikne prodejní trhák. Nyní se konečně po více než roce dozvídáme aktualizované prodeje původního dílu z roku 2018, které se vyšplhaly na neuvěřitelných 20 milionů prodaných kopií, což z Marvel's Spider-Man pravděpodobně činí nejprodávanější exkluzivní titul PlayStationu v těsném závěsu za kombinací The Last of Us a The Last of Us Remastered (pravděpodobně proto, jelikož ne všechna prodejní čísla byla v nedávné době aktualizována.

Prodejům tohoto titulu jistě pomůže i vydání remasteru pro PlayStation 5, který si v ultimátní edici s Milesem Moralesem můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama