Známe program letošní Tokyo Game Show
Novinka Známe program letošní Tokyo Game Show

Známe program letošní Tokyo Game Show

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2

Hlavním lákadlem je Resident Evil Village.

Reklama

Ačkoli se každý rok těšíme především na světoznámé akce jako E3 nebo Gamescom, rozhodně bychom neměli zapomínat i na ty ostatní. Jednou z těch nedůležitějších je bezpochyby Tokyo Game Show, která, stejně jako ostatní festivaly, proběhne letos digitálně. Neznamená to však, že bychom byli ochuzeni o nějaký obsah, právě naopak. Program je opravdu nabitý a celý si ho můžete prohlédnout níže, já ale vypíchnu ty nedůležitější části:

  • Square Enix (24. září - 15:00) - Jeden z předních japonských vydavatelů si pro nás přichystal konferenci hned v první den celého festivalu. Co na ní ukážou je ale záhadou. Vyloučeno není bližší představení Projectu Athia, který se poprvé objevil na akci Future of Gaming. Nový díl ze série Tomb Raider by byl naopak spíše překvapením, protože studia Crystal Dynamics a Eidos Montreal stále pracují na hře Marvel's Avengers.
  • Sega/Atlus (25. září - 13:00) - Druhý den nás čeká konference Segy, respektive její dceřinné společnosti Atlus. Tady se může objevit opravdu cokoli a potvrzené není nic, takže spekulacím bych se raději vyhnul.
  • Capcom (25. září - 15:00) - Naopak společnost Capcom nám už předem sdělila, na jakou hru se můžeme těšit, a jedná se samozřejmě o očekávané pokračování série Resident Evil s podtitulem Village. Nových informací jsme se měli dočkat už v srpnu, nakonec to ale nevyšlo a titul se ukáže právě až na Tokyo Game Show. Určitě nás ale čeká i pár překvapení. Jedním z nich by mohlo být například oznámení nového dílu dlouholeté série Ace Attorney. Capcom si přichystal dokonce i dva vlastní speciální streamy. V tom prvním uvidíme Street Fighter V Champion Edition a v tom druhém opět Resident Evil Village.
  • Konami (26. září - 13:00) -Dočkáme se konečně oživení značky Silent Hill? Kdo ví, ale rozhodně je to jedna z možností. I pokud by se hra ukázala dřívě v rámci nějaké akce PlayStationu, rozhodně není vyloučeno, že právě na Tokyo Game Show se dozvíme více detailů.
    Známe program letošní Tokyo Game Show
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama