Známe systémové požadavky Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Známe systémové požadavky Call of Duty: Advanced Warfare

Známe systémové požadavky Call of Duty: Advanced Warfare

Michal Burian

Michal Burian

61

<strong>Aktualizováno o doporučené hardwarové požadavky</strong>.

Reklama

Netrvalo dlouho a na Steamu se objevily doporučené hardwarové požadavky Call of Duty: Advanced Warfare.

Doporučené požadavky

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Procesor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA® GeForce GTX 760 @ 4GB DirectX: Version 11 Internet: Širokopásmové připojení k internetu Místo na disku: 55 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0c Další poznámky: Zorné pole se pohybuje v rozmezí od 65°-9

Minimální požadavky

Na produktové stránce Steamu se u Call of Duty: Advanced Warfare objevily minimální systémové požadavky, z nichž je hned na první pohled patrné, že od posledního dílu s podtitulem Ghosts to s optimalizací bude hodně podobné. Advanced Warfare bude vyžadovat 6 GB RAM a stejnou grafickou kartu jako zmíněné Ghosts. Požadavky se mění akorát v případě procesoru (nově Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz, loni Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ) a místem na disku (nově 55 GB, předtím 40 GB).

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Procesor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD PhenomTM II X4 810 @ 2.80 GHz Operační paměť: 6 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB DirectX: Version 11 Internet: Širokopásmové připojení k internetu Místo na disku: 55 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Připomeňme, že Call of Duty: Ghosts taky vyžadovalo 6 GB RAM, což se hráčům vůbec nelíbilo a nemohli přijít na to proč tomu tak je. Po týdnu nakonec vyšel patch, jenž umožnil spustit hru i na počítačích se 4 GB RAM. Dá se předpokládat, že stejné to bude i u Advanced Warfare.

Podpora dedikovaných serverů

Michael Condrey v rozhovoru pro Stevivor nakousl, že Call of Duty: Advanced Warfare bude podporovat dedikované servery. Přišel s tím web charlieintel.com, který je zaměřený na sérii Call of Duty.

Condrey však zatím neupřesnil, na jakých platformách dedikované servery budou. Na více informací si tak budeme muset ještě počkat. Nezapomeňte ale, jak nám minulý rok u Ghosts také slibovali dedikované servery a přitom zde byl klasický IWnet. Black Ops 2 oproti tomu dedikované servery podporovalo, ale připojovalo se na ně prostřednictvím matchmaking systému podobného IWnetu, podobně jako letošní Titanfall. Podpora dedikovaných serverů tak pro příklad nemusí znamenat automatickou přítomnost klasického vyhledávače serverů a jestli se opravdu ve hře dedikované servery objeví a na jakých platformách, ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama