Známé tváře v Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
Novinka Známé tváře v Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

Známé tváře v Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V novém traileru Familiar Faces and Places se potkáme s několika starými známými a koukneme se na pár zajímavých míst.

Reklama

Square Enix hodlá oslavit 15 let série Kingdom Hearts naprosto dokonalou HD kolekcí, která v sobě obsahuje 6 nezapomenutelných Kingdom Hearts dobrodružství a nabídne díky tomu více než 150 hodin zábavy.

Výročí 15 let série navíc připadlo na toto úterý, kdy 28. března 2002 vyšlo v Japonsku úplně první Kingdom Hearts, tehdy ještě na konzoli PlayStation 2. Režisér a návrhář postav Tetsuya Nomura na onu důležitou událost upozornil na oficiálním Kingdom Hearts účtu na Twitteru speciální ilustrací hlavního protagonisty Sory. Najdete ji níže pod trailerem.

Kingdom Hearts je hodně zvláštní, a velmi oblíbená, série RPG her vyvinutých společností Square Enix ve spolupráci s Disney, což ji dodalo hodně osobitý charakter. V Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix tedy najdete celkem šest Kingdom Hearts titulů, sice jsou některé zkráceny do podoby filmů, ale můžete se těšit na Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, Kingdom Hearts 358/2 Days (HD remaster filmu), Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix a Kingdom Hearts Re:coded (HD remaster filmu).

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix u nás vychází 31. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama