Novinka Znovuvydání Stubbs the Zombie oficiálně oznámeno

Znovuvydání Stubbs the Zombie oficiálně oznámeno

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Návrat na PC a port na další konzole.

Reklama

Před zhruba čtrnácti dny se na internet dostaly spekulace, které naznačovaly znovuvydání kultovního titulu Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse na Xbox One, přičemž rovnou jsme se dočkaly i seznamu achievementů.

Tato zpráva všechny fanoušky hry rozhodně navnadila, jelikož její sehnání v dnešní době je téměř heroický úkon, protože titul zmizel jak ze Steamu, tak i z Xbox Live Marketplace.

Proto potěší, že úniky byly pravdivé, kdy společnost Aspyr Media dnes skrze oficiální ukázku (v náhledu) oznámila, že hra dorazí 16. března nejen na Xbox One, ale také na PC (Steam a GOG), PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Titul navíc bude hratelný i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S skrze zpětnou kompatibilitu.

Jen nečekejte žádný velký remaster, jelikož se jedná pouze o port, který nabízí akorát podporu pro vyšší rozlišení.

Pokud nicméně nevíte, o čem hra je, tak se jedná o černohumorný příběh podomního prodejce Edwarda "Stubbse" Stubblefielda, který vstal z mrtvých a rozpoutal chaos ve městě Punchbowl, jehož nebohé obyvatele začal přeměňovat do zombií. K tomuto úkolu používal různé schopnosti, ale také třeba kombajn.

V době psaní článku jsou dostupné předobjednávky pro verzi na Xbox a Nintendo Switch, kdy ta první vás vyjde na 569 Kč, zatímco ta druhá na 413 Kč.

Spuštění předobjednávek pro PC a PlayStation by mělo záhy následovat.

Zájemci si nicméně na oficiální stránkách mohou předobjednat také sběratelskou edici hry pro konzole, která vás vyjde na 149,99 dolarů (3 210 Kč).

V ní naleznete hlavu ústředního hrdiny, soundtrack na vinylu, benzínový zapalovač, odznáčky, turistickou brožuru města Punchbowl, plyšový střevní granát a sadu plakátů.

Znovuvydání Stubbs the Zombie oficiálně oznámeno

Tento návrat tedy zcela jistě potěší, a třeba se někdy v budoucnosti dočkáme plnohodnotného pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama