Zombíci z Black Ops 2 odhaleni
Call of Duty Novinka Zombíci z Black Ops 2 odhaleni

Zombíci z Black Ops 2 odhaleni

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Po dlouhém lákání se Activision konečně rozhodlo oficiálně odhalit zombie mód pro připravovanou akci Call of Duty: Black Ops 2<strong> + debutový trailer</strong>.

Reklama

Zombíci jsou nedílnou součástí multiplayeru posledních dílů Call of Duty a nejinak tomu bude i v připravovaném pokračování Black Ops. Treyarch se nechalo slyšet, že se můžeme těšit na tři unikátní módy, každý z nichž je věnován rozdílné hratelnosti.

Tranzit je největší a nejambicióznější mód, který představuje velký otevřený svět až pro čtyři hráče v kooperačním režimu (případně se do něj můžete pustit i sólo). Hráči se mohou libovolně pohybovat po světě buď pěšky či v autobuse. Ve světě jsou samozřejmě určitá území zamořená infekcí, hráči tedy musí přizpůsobovat svou strategii pro přežití. Úkolem je nejen přežít, ale také najít a sesbírat cenné předměty a rozličné perky, které poté může tým používat. Některé předměty se dají přetvořit do nových zbraní, nářadí a vylepšení.

Survival je více tradiční zombie mód, kde je hráčům dát určitý úsek z celého světa. Tam musí bojovat jako tým a odrážet útoky zombií, vylepšovat obranu a také podnikat rychlé výpady do okolí pro bonusy a předměty.

Nakonec Grief je mód zbrusu nový, dostupný až pro 8 hráčů. Mód v sobě kombinuje premisu módu Survival a přidává kompetitivní prvek. Zde jsou do nebezpečného světa vhozeny dva týmy po čtyřech hráčích, jejichž cílem je přežít déle, než konkurence. Vtip je v tom, že se lidé navzájem zabíjet nemohou, lze však využívat prostředí pro menší „výpomoc“ zombíkům, kteří si pak milerád vyberou ty přeživší, kteří jsou poblíž.

Obecně lze říci, že multiplayerový mód nabral oproti předchůdcům na obrátkách a vyrostl do velmi komplexního systému, který nebude jen na ukrácení dlouhé chvíle. Vylepšení by se měly dočkat také statistiky, žebříčky nejlepších týmů, matchmaking a samozřejmě tvoření vlastních soukromých bojů, kde si hráči sami nastaví vlastní priority. Chybět nebudou ani nové postavy.

Call of Duty: Black Ops 2 vychází 13. listopadu letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. A nyní slibovaný trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama