Zombie akce Back 4 Blood odložena
Back 4 Blood Novinka Zombie akce Back 4 Blood odložena

Zombie akce Back 4 Blood odložena

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Duchovní nástupce Left 4 Dead se však v létě dočká otevřené bety.

Reklama

Pokud jste fanoušci kooperativních stříleček, určitě vás potěšil trailer na novou hru Back 4 Blood, který se objevil v prosinci na loňských The Game Awards. Jde o nový projekt od Turtle Rock Studios, což jsou vývojáři série Left 4 Dead, z níž si nepochybně vzali inspiraci. Původně jsme se hry měli dočkat už 22. června letošního roku, ale i tento titul si bohužel musíme zapsat na seznam odložených her. Vývojáři se na sociálních sítích podělili o informaci, že Back 4 Blood vyjde až 12. řijna 2021.

"Studio Turtle Rock pracuje tvrdě, aby bylo Back 4 Blood tou co možná nejlepší hrou už při vydání, a aby to tým mohl splnit, potřebuje více času. Back 4 Blood proto vydáme 12. října 2021. Děkujeme naší komunitě za neutuchající podporu a jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o to, že v létě proběhne otevřená beta."

Připomenu, že jde o hru určenou až pro 4 hráče, ve které se podíváme do postapokalyptického světa. Většina populace se po virové nákaze přeměnila na tzv. "Ridden" a proti nim stojí skupinka přeživších, kteří si říkají "Cleaners". Právě nich se ujmete v boji proti zombiím.

Hra stále míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama